Your search results

Uus Maas töötab tippsportlane Kert Keskpaik

Posted by UusMaaPluss on august 2, 2009
| 0

Kert Keskpaik on Uus Maas küll mõne kuu töötanud, aga tema taust ja isik on väga huvipakkuv, mitmekülgne ja inspireeriv kõigile. Vähesed teavad, et Kert on tippsportlane ja jõuab oma maakleritöö kõrvalt ka kaks korda päevas trenni teha. Kert on hea näide sellest, et sporti ja äri saab väga edukalt ühendada ja mida rohkem teed, seda rohkem jõuad.

Kert, sa oled maailmatasemel tippsportlane, sul on palju suurepäraseid saavutusi spordis. Mis sporti sa teed ja millised on sinu suuremad saavutused?

Tegelen suvel rulluisutamise ja talvel kiiruisutamisega. Rulluisutamises olen 11-kordne Eesti meister ning kiiruisutamises 8-kordne Eesti meister. MK-etappidel olen lõpetanud punktikohal ning parim koht Engadini MK-etapil 37. koht. Samuti olen rulluisutamises sõitnud Eesti tippaja maratonisistantsil (42 km), milleks on 1 h 00 min  44 sek. Selle aja sõitsin 2008. aasta Berliini maratonil.

Kaua sa oled spordiga tegelenud?

Spordiga olen tegelenud kaua, lapsepõlvest peale. Alustasin korvpalli ja suusatamisega 12-aastaselt ja vahepeal jõudsin isegi veel motokrossi sõita.

Kuidas sa spordi juurest kinnisvaravaldkonda sattusid? Ja miks just kinnisvara ja Uus Maa?

Sattusin Uus Maasse sõbra Jaanus Lauguse kutsel, kes arvas, et võiksin proovima tulla. Läbisin kõik voorud ja siin ma nüüd siis olen. 🙂

Mida sa enne kinnisvaraalale suundumist tegid?

Tegin sporti ja hoidsin oma ettevõtete raamatupidamist korras.

Mis sulle Uus Maas meeldib, miks sa siin töötad?

Mulle meeldib Uus Maa kollektiiv, kõik on väga lahedad ja positiivsed inimesed. Samuti on väga olulised minu jaoks Uus Maa poolt korraldatavad koolitused, kus saab oma ala parimatelt õppida.

Kert, sina kui edukas sportlane, räägi, kuidas spordi kõrvalt jõuab ka kinnisvaras karjääri teha?

Kuna Uus Maa puhul on tegemist paindliku ettevõttega ja loomulikult väga mõistvate inimestega ettevõtte sees, siis on väga edukalt võimalik korraldada oma päevaplaan nii, et jõuan päevas kaks trenni teha ja ka tööasjad korras hoida.

Kaks korda päevas teed trenni? Milline näeb välja sinu tavaline päev?

Vähemalt kolmel-neljal päeval nädalas teen trenni kaks korda päevas. Üritan kindlasti nädalavahetuseti 2 trenni päevas teha ja siis nädala sees hommikuti, kella 7 paiku.

Minu tavaline kahe trenniga päev nädala sees näeb välja järgmine:

7.00 Äratus
7.15-8.00 Trenn (uisutajale spetsiifilised harjutused, kägarkõnd näiteks jne)
9.00- 17.00 Töö
18.30-20.30 Õhtune trenn (oleneb päevast, kas jalgratas, hüpped või jõusaal)
23.00 Puhkus, minimaalsed 8 tundi und.

Mida sa oma töös kõige rohkem hindad? Mida esile tood?

Minu jaoks on oluline tagada kliendile rahulolu ehk siis tagada likviidsus. Täita antud lubadused ja teha endast kõik olenev, et pakkuda kliendile väga head teenust.

Kas täna on maakleriks hakata lihtne? On selleks vaja palju kogemusi ja erialaseid teadmisi/haridust? Kuidas sina alustasid?

Kindlasti ei ole täna lihtne maakleriks hakata, aga mina isiklikult nägin selles omamoodi väljakutset ja võimalust. Eks seda ole näha järgnevate kuude jooksul, kas suudan selle võimaluse ka realiseerida. Kindlasti on vaja teadmisi ja kogemusi tegutsemaks kinnisvara vallas. Aga kui ise piisavalt tahta, siis võib ka tühja lehena Uus Maasse tulla, kuna siin on väga tugevad oma ala spetsialistid, kes inimesed edukalt välja koolitavad.

Kas spordiga tipptasemel tegelemine on tulnud sulle oma töös kasuks ja kuidas?

Kindlasti tuleb eelnev tipptasemel spordiga tegelemine minu töös kasuks, kuna täna on kinnisvaramaakleri töös vaja kannatlikkust ja sihikindlust ehk siis sama mis spordiski. Tuleb tööd teha ja vaeva näha, siis tuleb ka tulemus.

Millised võistlused on sul tulemas ja millal?

Tulemas on Kalevipoja Uisumaraton, mis toimub 28. veebruaril Peipsi järvel, kus distantsiks on 100 km. Esimene rulluisutamise MK etapp, kus soovin osaleda, on 26. aprillil Prantsusmaal.

Millised on sinu eesmärgid spordis lähiajal?

Minu eesmärk on tulla rulluisutamises Euroopa meistriks ja alistada kiiruisutamises 5000 m distantsil seitsme minuti piir.

Kui sa juhuslikult homme enam maakler olla ei saaks, mida sa siis teeks? Kuhu tööle prooviksid?

Ma arvan, et oleksin spordimees edasi ja nokitseksin ise spordi kõrvalt midagi. Võib-olla oleks see midagi raamatupidamisvaldkonnas.

Kuidas tööpingeid maha laed? Millele kulub su vaba aeg?

On väga loogiline, et kogu minu vaba aeg kulubki spordile ja sportides saan ka kõik pinged maandatud. Kui aega üle jääb, siis meeldib kitarri mängida ja lihtsalt kodus puhata.

Mida arvab Kerdist Uus Maa juht Jaanus Laugus:

Olen Kerdiga sõbrustanud umbes aastapäevad. Kert on inimene, kellega võib koos lahingusse minna. Ta oskab sõna pidada, ta on väga lahtise peaga, räägib siis, kui on midagi öelda ja on hea kuulaja.

Sportlasena on Kert väga sihikindel ja suure töövõimega. Olen veendunud, et tema edukuse spordis on taganud just see, et ta pingutab teistest trennis rohkem. Ta talub hästi pinget, suuri koormusi, on innovaatiline, katsetamisaldis. Rääkimata sellest, et tegemist on väga andeka sportlasega.

Aitäh sulle, Kert, ja soovin sulle kogu Uus Maa nimel edu ja kordaminekuid nii töös, spordis kui ka eraelus.

Intervjueeris Tiina Shein

Compare Listings