Your search results

Uus Maa toob turule oma kolimisteenuse

Posted by UusMaaPluss on aprill 4, 2009
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo teatab, et alates käesoleva aasta aprillist alustas Uus Maa kaubamärgi all tegutsemist uus kolimisteenuseid pakkuv ettevõte – Uus Maa Kolimisteenused. Tegemist on strateegilise laienemisplaaniga, mille käigus luuakse Uus Maa juurde mitmeid kinnisvara ja koduga seotud vajalikke sidusteenuseid.

“See on loomulik areng, kuna meie maaklerid vahendavad ju igakuiselt kümneid kodusid ning kolimisteenuse vajadus on järjest kasvamas,” sõnas Uus Maa Kolimisteenuste juhatuse liige Elari Tamm. “Kolimisteenus on kliendile mugav ja nii saavad kliendid tegeleda enda põhitööga. Kodu ostmine või müümine on niigi emotsionaalselt pingeline tegevus,” lisas Tamm.

Uus Maa kõige tähtsam eesmärk on pakkuda oma klientidele vaid parimat teenindust ning kuna kolimimisteenuse turul on pakkujaid üsna palju ja teenuse kvaliteet ja hind on selgelt paigast ära, siis otsustati luua enda kolimisteenus. Uus Maa Kolimisteenuste visioon ja hüüdlause on “Meid kliendid soovitavad!”

Uus Maa Kolimisteenused erineb oma konkurentide poolest oma tugevate väärtuste poolest, milleks on kiirus, täpsus ja hoolivus. “Me oleme kiired, kuna Uus Maa hindab eelkõige kliendi aega, ning me oleme täpsed ja korrektsed, kuna me soovime, et meie kliendid meid usaldaksid,” sõnas Elari Tamm.

Täpsemat infot Uus Maa Kolimisteenuste kohta ja kontaktid leiate http://kolimisteenused.uusmaa.ee/ või telefonilt 684 8484.

Compare Listings