Your search results

Uus Maa osales kontorirottide võidujooksul

Posted by UusMaaPluss on aprill 6, 2009
| 0

Blogis: Ülane Vilumets, Uus Maa personalijuht

1. juunil kell 16.00 toimus Tallinna Vanalinna päevade raames kontorirottide võidujooks ehk Rat Race. Tegemist on heategevusliku üritusega, mida on korraldatud üheksa aastat järjest ning mille osavõtutasudega toetatakse SA Eesti Lastefondi. Start anti Raekoja platsilt ning rada kulges mööda Vanaturu kaela, Vene, Pühavaimu, Rataskaevu, Niguliste ja Kullassepa tänavat. Finiš oli samuti Raekoja platsis.

Osa võttis 53 võistkonda. Uus Maa jooksjad kandsid plakatit kirjaga “Igale kontorirotile oma kodu!”. Meeskondlikus arvestuses tulid uusmaakad teisele kohale. Auhindade jagamisel ei hinnatud aga mitte niivõrd kiirust, vaid eelkõige meeskonna kostüümilahendusi. Võrreldes algaastatega on rohkem tähelepanu pööratud loomingulisele lähenemisele.

Julgustan kõiki uusmaakaid järgmisel aastal rotijooksust osa võtma. Hea oleks, kui osalejatel oleksid seljas midagi originaalset ja meeldejäävat. Näiteks “Saku lätte” võistkond oli ülipalavale ilmale vaatamata pannud selga sukelduja kostüümi ning nende võistkond kandis nime “Vesirotid”. Auhinnati ka näiteks võistkonna “Rattarikkaks” osalejaid, kes jooksid ratas käekõrval distantsi algusest lõpuni.

Uus Maa värvid on kollane ja sinine. Neid võiks tuleval aastal kindlasti kasutada ühtsete kostüümide juures. Samuti võiks Uus Maal olla oma maskott. Ja kui välisele muljele on piisavalt rõhku pandud, saab Uus Maa järgmisel aastal peaauhinna!

Compare Listings