Your search results

Uus Maa lühinumber 13 444

Posted by UusMaaPluss on november 5, 2010
| 0

Uus Maa Kinnisvarabürool on rõõm kõigile tänastele ja homsetele klientidele teatada, et alates 19. aprillist on Uus Maal kasutusel oma lühinumber – 13 444. Lühinumbrile helistades saab vastuse igale kinnisvaraküsimusele, vajaliku maakleri kontakti või hoopis infot kolimise ning remonditeenuse kohta.
 
Lühinumber 13 444 töötab esialgu Harjumaal ning sellele vastab Uus Maa Kinnisvarabüroo peakontori klienditeenindaja Tallinna kontorist. Kliendid saavad infot nii Uus Maa vahendusteenuse kohta kui ka muude sidusteenuste kohta nagu näiteks hindamine, energiamärgise väljastamine, kolimisteenus ja ehitusremonttööd.

Uus Maa Kinnisvarabüroo elamispindade juht Elari Tamm lausub lühinumbri turuletoomise kohta järgmist: “Meie klientide kogemusele tuginedes näeme, et tihti on vaja kiiresti saada infot kinnisvarabüroost, organiseerida kolimist või tellida eksperthinnang ning hästi meeldejääv lühinumber aitab meie klientidel meid paremini ja lihtsamini kätte saada, “ ning lisab: ” soovime, et number 13 444 assotsieeruks inimestele kinnisvaraga!”

 

 

Compare Listings