Your search results

Margit Sild valiti aasta maakleriks

Posted by UusMaaPluss on november 11, 2010
| 0

Eesti Maaklerite Koda kuulutas välja Aasta Maakler 2010 tiitli, mille pälvis Uus Maa kesklinna konsultant Margit Sild.

Maaklerite Koja juhatuse esimees Andrus Soonsein selgitas, et Aasta Maakleri tiitlile saavad kandideerida kõik Maaklerite Koja liikmed ning kolleegid teistest firmadest valivad võitja välja. Oma ettevõtte inimese poolt hääletada ei saa.

Soonsein rõhutas, et Aasta Maakleri tiitel tähendab seda, et inimene on väga koostööaldis ning jätab kolleegidele teistest ettevõtetest väga positiivse mulje.

Soonsein ütles, et Aasta Maakleriks pärjatud Margit Sild on kauaaegne spetsialist just kesklinna piirkonnas ning pikaaegne Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige, kes on töötanud üle 9 aasta Uus Maa Kinnisvarabüroos ja saavutanud seal  konsultandi nimetuse. “Margit on väga suurte töökogemustega ning oluline nõuandja paljudele kolleegidele ja klientidele. Margiti arvamust hinnatakse kõrgelt ja usaldatakse täielikult. Kinnisvaramaaklerina on Margit  inimene, kes on 101% pühendunud oma tööle. Tänu huvile ajaloo ja arhitektuuri vastu, omab ta erilisi teadmisi just Kadrioru ja Vanalinna objektide vahendamisel,” ütles ta.

Samuti on Margit Sild  väga kõrge sisemise intelligentsi ja moraaliga inimene, taktitundeline ja meeldiv kolleeg ning räägib aktiivselt kaasa nii ettevõtte kui Maaklerite Koja üldises arendamises, lisas ta.
“Margit on alati rõõmsameelne ja koostöövalmis!” rõhutas Soonsein.

Margit Sild ise märkis oma võitu kommenteerides, et ehkki tema arvates tiitlid ei kaunista ega väärista inimest, vaid hoopis miski muu, oli tal selle tiitli võitmise üle hea meel. “See väljendab poolehoidu kolleegide poolt ja annab teatava hinnangu mu senisele tööle. Ma ei oska öelda, miks just mind selle aasta maakleriks valiti, kuid kindlasti on üks põhjus heas koostöös kolleegidega ja tegutsemises vastavalt maaklerite heade tavade koodeksile,” ütles ta.

Aasta Maakler andis ka soovituse noorematele maakleritele, kes  peaksid tema arvates olema oma tegevustes järjekindlad, ausad, juhinduma maaklerite eetikakoodeksist. Oluline on oma tööd teha südamega ja seada esikohale oma klientide huvid.

Uus Maa Kinnisvarabüroos on lisaks Margit Sillale valitud varasemalt Aasta Maakleriteks Eve Kaunis ja Andrus Soonsein. Siin on intervjuu kolmeast Uus Maa Aasta Maaklerist:

http://www.youtube.com/watch?v=fE7YgPrUfxM

 

Compare Listings