Your search results

Uus Maa kliendid saavad oktoobris Nordea Pangast soodsa lõppintressiga kodulaenu

Posted by UusMaaPluss on jaanuar 10, 2008
| 0

Uus Maa Kinnisvaragrupp ja Nordea Pank korraldavad oktoobris  koostöökuu, mille raames pakub Uus Maa kõigile Nordea Panga klientidele hindamisteenust 10% tavahinnast soodsamalt ning Nordea Pank pakub Uus Maa klientidele soodsaid laenulahendusi, nagu näiteks eluasemelaenu lõppintressi alates 5.4%.

„Tänane turuseis on ostjatele soodne – valik heade pakkumiste vahel on suur, müügihinnad on turuväärtusega tasakaalus ja müüjad on avatud läbirääkimistele. Väga suurt rolli mängib nii ostjale kui ka müüjale pank, kuna soodsad ja paindlikud laenutingimused on täna määravaks, millisest pangast kodu ostmiseks laenu võetakse. Seetõttu ongi kinnisvarabüroo ja pank  kaks lahutamatut koostööpartnerit ning mõlema usaldusväärsus ja pikaajalised kogemused on klientidele väga olulised tegurid. Hästi teenindatud ja rahulolev klient on meie jaoks ülim eesmärk,” lausus koostöökuu kohta Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht Tiina Shein.    
 
“Koostöökuu raames saavad kliendid võimaluse painutada kodulaenutingimused enda kasuks – Nordea Pank pakub Uus Maa klientidele Nordea EUR Prime baasil soodsat lõppintressi alates 5,4% ning lepingutasu 1000 krooni soodsamalt,” selgitas koostöökuu pakkumist Nordea Panga koostööpartnerite osakonna juhataja Tiiu Sahtel.

Hindamisteenus on kodu ostmisel hädavajalik, seega pakub Uus Maa oktoobrikuu jooksul kõigile Nordea Panga klientidele oma hindamisteenust Tallinna, Tartu, Rakvere, Pärnu, Kuressaare ja Viljandi esindusbüroodes tavahinnast 10% soodsamalt ning Nordea Panga kliente teenindatakse eelisjärjekorras. Samuti on Nordea Panga kontorites Tallinnas, Tartus, Viljandis, Rakveres, Kuressaares ja Pärnus väljas alati parimad Uus Maa kinnisvarapakkumised.
 
Täpset infot koostöökuu kohta leiab www.uusmaa.ee/koostookuu

Compare Listings