Your search results

Uus Maa Kinnisvaragrupp ja Nordea Pank alustavad koostöökuud

Posted by UusMaaPluss on jaanuar 2, 2008
| 0

Uus Maa Kinnisvaragrupp ja Nordea Pank korraldavad veebruaris koostöökuu, mille vältel tuuakse parimad kinnisvarapakkumised pangakontoritesse ja pakutakse kodu soetajatele eluasemelaenu eriti soodsa lõppintressiga.

“Pank ja kinnisvarabüroo on kaks lahutamatut koostööpartnerit ning mõlema usaldusväärsus ja pikaajalised kogemused on klientidele väga olulised tegurid,” lausus koostöökuu kohta Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht Tiina Shein.

“Koostöökuu raames saavad kliendid võimaluse painutada kodulaenutingimused enda kasuks – Nordea Pank pakub Uus Maa klientidele Nordea EUR Prime baasil eriti soodsat lõppintressi – 4,75%,” selgitas koostöökuu pakkumist Nordea Panga koostööpartnerite osakonna juhataja Tiiu Sahtel.

Muuhulgas on koostöökuu raames ka Uus Maa hindamisteenus Tallinna, Tartu, Rakvere, Pärnu ja Viljandi Uus Maa esindustes tavahinnast 10% soodsam ning Nordea Panga kliente teenindatakse eelisjärjekorras. Nordea Panga kontorites Tallinnas, Tartus, Viljandis, Rakveres ja Pärnus leiavad kliendid alati parimad Uus Maa kinnisvarapakkumised ning saadaval on ka värske üle-eestiline Uus Maa kinnisvaraleht ning Eesti kinnisvaraturu trendide ülevaade.

Compare Listings