Your search results

Selgusid Uus Maa 2008. aasta parimad

Posted by UusMaaPluss on detsember 12, 2007
| 0


Uus Maal on tore traditsioon iga aasta lõpus välja kuulutada aasta parimad töötajad.  19. detsembril toimus iga-aastane Uus Maa pidulik jõulupidu Tallinnas Estonia Talveaias ning peo oluline osa oli just aasta parimate väljakuulutamine ning loomulikult kogu meeskonna tänamine hea töö eest. Õhtu meeleolu oli hästi positiivne ja inimesed nautisid üksteise seltskonda ja häid roogasid. Rakvere Uus Maa üllatas kõiki omaloodud Uus Maa jõululauluga ja Heli Haapsalust esitas väga toreda endakirjutatud jõululuuletuse. Kõike seda kroonis veel Viljandi Uus Maa tüdrukute tehtud imemaitsev tort.

Nagu eespool mainitud, siis kõige paremate väljahüüdmine on peo väga oodatud osa ja auväärseid tiitleid anti välja palju. Neist kõige ihaldusväärsemad on Aasta Maakler ja Aasta Hindaja. Elamispindade Aasta Maakler 2008 tiitel läks teist aastat järjest Uus Maa Kinnisvarabüroo maakleri Jevgeni Semjonovi kätte ning äripindade Aasta Maakler 2008 tiitliga pärjati Uus Maa Kinnisvarakonsultantide äripindade maakler Heinike Tamme. Aasta Hindaja 2008 on samuti teist aastat Uus Maa Kinnisvarakonsultantide hindaja Kertu Joost. Parim alustaja pärjatakse samuti tiitliga, nimelt Aasta Alustaja 2008 tiitel läks esmakordselt Tallinnast välja ja selleks on Viljandi maakler Piret Brants. Käibekuningas 2008 auhinna pälvis Tallinna äärelinna elamispindade maakler Ave Klaser ja äripindade osakonnas oli suurima käibe tegijaks äripindade konsultant Marko Kivirand.

Väga olulised tiitlid on Aasta Inimene ja Aasta Tegija. Aasta Inimene 2008, kelle valivad kõik Uus Maa meeskonnaliikmed  küsitluse põhjal ise välja, on fantastiline inimene, Tallinna elamispindade juht Elari Tamm. Aasta Tegija 2008, kelle valivad välja Uus Maa omanikud erakordselt heade töötulemuste ja saavutuste eest, on ääretult tubli naine, Viljandi ja Pärnu kontori juht Reet Raudsepp.

Täname kõiki parimaid eduka töö ja saavutuste eest ning kogu Uus Maa meeskonda tubli panuse eest 2008. aastal. Vaata kõiki parimaid töötajaid SIIT!

Compare Listings