Your search results

Uus Maa Kinnisvarabüroo on pere- ja töötajasõbralik ettevõte

Posted by UusMaaPluss on september 5, 2009
| 0

Äripäev ning ajakiri Pere ja Kodu kuulutasid sel aastal üheksandat korda välja Eesti kõige pere- ja töötajasõbralikumad ettevõtted. Sel aastal osales konkursil vaid 59 firmat ja üllatuslikult, raskete aegade kiuste, õnnestus meil maanduda 25 parima sekka.

Seistes Äripäeva toimetuses toimunud vastuvõtul, piidlesin ümberringi seisvaid tähtsate nägudega personali- ning tegevjuhte ning kujutlesin endamisi, milliseid tohutuid summasid need firmad oma töötajate ürituste ja muu sellise peale tõenäoliselt kulutada saavad. Minu mõtte katkestas konkursi võitnud advokaadibüroo Soraineni personalijuht Kristiina Härms, kes rääkis lühidalt kolmest lihtsast asjast, mida tuleb meeles pidada, et sinu töötajad oleks õnnelikud.

Hoolimine. Soraineni personalijuhi arvates pole inimese jaoks midagi olulisemat, kui see, et teda märgatakse? Isikliku elu sündmused, nagu sünnipäevad, lapse sünd, kasvõi spordisaavutused saavad ka meie üldkoosolekutel märgatud. Sünnipäevalapsi ootavad lilled ning samuti näitame väikese aukirjaga oma poolehoidu neile, kes on üle 5 aasta Uus Maas olnud.

Tunnustamine. Selleks, et kedagi hea töö eest tunnustada, ei pea kinkima talle tuhandete kroonide eest kinkekaarte. Teistele eeskujuks toomine ning sellest põskedesse tõusev puna annab tihti rohkem kui kallis kingitus. Meil on kombeks üksteist avalikult tänada ettevõtte üritustesse investeeritud energia eest ja kui midagi on hästi õnnestunud, siis korraldajaid ka väikese meenega meeles pidada. Kui keegi teeb ära maaklereksami või atesteerimiseksami on see meie kõigi jaoks suur rõõm ja oluline sündmus.

Kaasamine. Sorainenis on igakuised arenduskoosolekud, kus saavad vabatahtlikult osaleda kõik ettevõtte töötajad. Meie teeme sarnast asja oma marketingi töögruppidega, kus kõik, kes tahavad kaasa rääkida Uus Maa turunduses, võivad kokku tulla ning mõtteid jagada. Mõnikord tulevad parimad mõtted just oma töötajatelt. Samuti püüame jagada kõiki uudiseid kõigepealt oma töötajatega, siis alles meedia ning avalikkusega.

Kui alguses tundus meile antud tunnustus veidi üllatuslik, siis lõpuks kuulates võitjafirma esindajat, hakkas tunduma, et põhimõtted on paljuski sarnased. Hoolimist, tunnustamist ning kaasamist ei takista rasked ajad majanduses. Tänu headele eeskujudele võistluse võitjate näol saime kõik neid tähtsaid asju endale jälle kord meelde tuletada.

Ülane Vilumets
Uus Maa Kinnisvarabüroo personalijuht

Compare Listings