Your search results

Uus Maa Kinnisvarabüroo müüb Paldiski lõunasadama naabruses 23,4 ha suurust kinnistut

Posted by UusMaaPluss on august 9, 2007
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo annab teada, et müüb Keila vallas 23.4 hektari suuruse Puhkeranna nimelise maaüksuse alghinnaga 125 000 000 EEK.

Merega piirnev kinnistu asub Paldiski lõunasadama naabruses ning Keila valla üldplaneeringu kohaselt on kasutatav sadamaalana.
Samuti on sobilik tehnopargi arendamiseks.

Kinnistu piirneb põhjast ja idast osaliselt eramaadega, osaliselt riigi reservmaaga, läänest Paldiski lahega. Kinnistule on hea juurdepääs asfaltkattega Paldiski-Padise riigimaanteelt, otsetee Paldiski lõunasadamani. Samuti on tagatud hea ligipääs mööda raudteed ning mereteed.

“Paldiski oma sadamatega on perspektiivikas piirkond ja sobilik just pikemaajaliseks investeeringuks ettevõtetele, kes soovivad tootmisalast tegevust laiendada,” lausus müüki korraldav Uus Maa Kinnisvarabüroo maakler Sven Pedari. “Müüdava Puhkeranna kinnistu baasil saab rajada nii tööstusküla kui suhteliselt jäävabasse piirkonda uue kaubasadama.”

Müügiinfo saamiseks palume pöörduda: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Sven Pedari, tel. 50 34 173, e-mail: sven.pedari@uusmaa.ee

Compare Listings