Your search results

Eesti suurimale büroohoonele, Tammsaare Ärikeskusele pandi nurgakivi

Posted by UusMaaPluss on august 10, 2007
| 0

Täna, 18.oktoober pannakse pidulikult nurgakivi Tammsaare Ärikeskusele, mis on Eesti seni suurim ärihoone.

Tammsaare Ärikeskuse koosneb kolmest 9-korruselisest tornist ning hoones on kokku büroopinda ca 25 000 m2. Tammsaare Ärikeskus asub Tammsaare tee 49 aadressil ning valmib lõplikult 2009. aasta esimesel poolel.
Tammsaare Ärikeskuse arendaja Kaamos Investeeringute OÜ tegevjuht Priit Uustulnd kinnitas nurgakivi asetamisel, et Tammsaare Ärikeskuse näol on tegemist käesoleval hetkel nende suurima ja auväärseima projektiga, tuues turule seni nägemata arhitektuuri ja mahuga ärihoone.
Priit Uustulndi sõnul erineb Tammsaare Ärikeskus teistest büroomajadest peale oma mastaabi ka oma avatuse, uusimate tehniliste lahenduste ning kindlasti ka väga heade parkimistingimuste poolest.
„ Meie projekti iseloomustavad paindlikud lahendused, kuna hoone püstitamise käigus on arendajal ning ehitajal võimalik maksimaalselt arvestada kliendi vajaduste ning erinevate ruumilahendustega, kinnitas Priit Uustulnd ning nentis, et kõik büroohoone tehnosüsteemid vastavad A klassi büroohoonele esitatavatele nõuetele.
Tammsaare Ärikeskuse ehitusega alustati 2007. aasta juunikuus ning Kaamos Ehituse OÜ juhataja Kaupo Koitla väitel on hoone ehitus kulgenud plaanipäraselt ning esimene torn valmib õigeaegselt, 2008 sügisel, kui sisse saavad kolida juba esimesed ettevõtted.
Tammsaare Ärikeskuse büroo- ja kaubanduspindade üüritehinguid vahendava Uus Maa Kinnisvarakonsultantide OÜ äripindade kinnisvarakonsultandi Einar Vellendi sõnul on hoonest 1/3 üürnikutega täidetud ning läbirääkimised käivad mitmete suuremate ettevõtetega kolimiseks Tammsaare Ärikeskusesse.
Lisainformatsioon:
www.uusmaa.ee/tammsaare
Priit Uustulnd, Kaamos Investeeringute OÜ tegevjuht
Tel. 51 09499
e-mail: priit@kaamos.ee
Einar Vellend, Uus Maa Kinnisvarakonsultandid äripindade maakler
Tel. 50 79 987
e-mail: einar.vellend@uusmaa.ee

Compare Listings