Your search results

Uus Maa Kinnisvarabüroo avas esinduskontori Lasnamäe Prisma Kaubanduskeskuses

Posted by UusMaaPluss on august 8, 2007
| 0

Uus Maa Kinnisvarabürool on hea meel teada anda, et esimesena suurtest kinnisvarabüroodes avas just Uus Maa käesoleva aasta juulis oma esindusbüroo ka Lasnamäel, uues Prisma Kaubanduskeskuses.

Uus Maa jaoks on väga oluline, et nii igas suuremas kui ka väiksemas linnaosas oleks olemas vastavad piirkonnamaaklerid, kes tunnevad sealset turgu ja inimesi ning oskavad klientidele leida parimaid lahendusi. Kuna Lasnamägi on nii suur ja oluline Tallinna linnaosa, siis eesmärgiga tulla kliendile lähemale ja pakkuda alati parimat teenindust on nüüdsest olemas seal ka esindusbüroo koos kinnisvaraspetsialistidega.

Uus Maa Lasnamäe esindusbüroo asub Tallinnas Prisma Kaubanduskeskuses, aadressil Mustakivi tee 17 ning on avatud E-R 10.00 – 20.00 ning L 10.00 – 15.00. Uus Maa Kinnisvarabüroo Lasnamäe esindusbüroo telefon on 6008 422, faks on 6008 423 ning juhataja on Lasnamäe piirkonna juht Olga Fjodorova.

Uus Maa Kinnisvaragrupp on suurim ja tuntuim kinnisvarabüroo Eestis, omades harukontoreid Tallinnas, Tartus, Rakveres, Pärnus, Viljandis, Kuressaares, Paides, Jõgeval, Jõhvis, Haapsalus, Narvas ja pikaajalist koostööpartnerit Lätis ning tütarettevõtet Leedus. Ettevõte on aktiivselt sisenemas ka Bulgaaria turule. Uus Maa meeskonnas töötab ligi 180 inimest
Uus Maa Kinnisvaragrupi 2006. aasta auditeerimata käive oli 85 miljonit EEK ja auditeerimata kasum 20 miljonit EEK.

Compare Listings