Your search results

Uus Maa Kinnisvarabüroo ja SEB Eesti Ühispank löövad klientide teenindamisel käed

Posted by UusMaaPluss on aprill 9, 2007
| 0

Uus Maa Kinnisvarabürool on hea meel teada anda, et parima kliendist hoolimise nimel toimub terve oktoobrikuu jooksul SEB Eesti Ühispanga ja Uus Maa vahel sisutihe koostöökuu.

“Pank ja kinnisvarabüroo on kaks lahutamatut koostööpartnerit ning nende usaldusväärsus ja pikaajalised kogemused on klientidele väga olulised tegurid,” lausus koostöökuu kohta Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht Tiina Shein.

Uus Maa ja SEB Eesti Ühispanga koostöökuu raames on hindamisteenus Tallinna, Tartu, Jõgeva ja Viljandi esindustes tavahinnast 10% soodsam ning SEB Eesti Ühispanga kliente teenindatakse eelisjärjekorras. SEB Eesti Ühispanga kontorites Tallinnas Tornimäel, Tartus Küüni 9, Viljandis Vaksali 2 ja Jõgeval Aia 1 leiavad kliendid alati parimad kinnisvarapakumised ning saadaval on ka värske üle-eestiline Uus Maa kinnisvaraleht.
Lisaks toimuvad ka avatud uste päevad Uus Maa müüdavatel arendusprojektidel Tallinnas Tammermaa ridaelamutes, kortermajades Keskuse 14a ja Linnu tee 33 ning Viljandis Paala tee 9a-2 ridaelamuboksis.

Compare Listings