Your search results

AS TNS Emor kolib Tammsaare Ärikeskusesse!

Posted by UusMaaPluss on aprill 8, 2007
| 0

Tammsaare Ärikeskuse arendaja Kaamos Investeeringute OÜ sõlmis Eesti juhtiva turu-uuringu firmaga TNS Emor üürilepingu ettevõtte kolimiseks Eesti suuremasse büroohoonesse Tammsaare Ärikeskusesse.

TNS Emor kolib Tammsaare Ärikeskusesse 2008. aasta lõpus ning Emori uus büroo hakkab paiknema Andrese Torni 7. ja 8. korrusel. “Läbirääkimised Emoriga kulgesid edukalt, mille tulemusena sõlmiti üürileping kümneks aastaks”, kommenteeris Priit Uustulnd, Kaamos Investeeringute tegevjuht.

Karin Niinas, TNS Emor juhataja: “Tammsaare Ärikeskus sobitub oma euroopalikkuse ja avatusega hästi TNS Emori väärtustega. Senisest suurem ja kaasaegsem büroopind lubab meil teoks teha mitmed uudsed ideed ja pakub suurepäraseid töötingimusi meie pühendunud meeskonnale. Ootame põnevusega uue ärimaja kiiret valmimist!”

TNS Emor on Eesti juhtiv turundusteabe ja uuringuteenuste pakkuja, kelle konsolideeritud müügitulu 2006. aastal oli 108 miljonit ja ärikasum 12 miljonit krooni, ettevõttes on 100 töötajat.

Tammsaare Ärikeskus on Eesti suurim büroohoone, mis rajatakse Tammsaare tee 49 aadressile. Tammsaare Ärikeskus koosneb kolmest kaarjast hoonest ehk tornist, mis kokku moodustavad omaette ühtse arhitektuurilise terviku. Hoone on 9-korruseline ning üüripinda on rohkem kui 22 000 m2. Ühe torni korruse büroopind on ca 900 m2
Tammsaare Ärikeskuse esimene korpus valmib sügisel 2008.

“Tammsaare Ärikeskuse ehitusega alustati käesoleva aasta juunis ning kogu kompleks valmib 2009.a. esimeses kvartalis. Ärikeskuses saab olema esmaklassiline toitlustuskoht büroohoone esimesel korrusel ning liftidega varustatud parkimismaja, mis võimaldab üürnikele mugavat parkimist ning piisaval määral parkimiskohti. Kõik büroohoone tehnosüsteemid vastavad A klassi büroohoonele esitatavatele nõuetele” nentis Priit Uustulnd.

Projekti arendab Kaamos Investeeringute OÜ ja ärikeskuse ehitab OÜ Kaamos Ehitus ning üüripindasid vahendab Uus Maa Kinnisvarakonsultandid.

Compare Listings