Your search results

Uus Maa Kinnisvarabüroo sõlmis eksklusiivse koostöölepingu Atlas Internationaliga

Posted by UusMaaPluss on aprill 12, 2007
| 0

Uus Maa Kinnisvarabürool on hea meel teada anda, et käesoleva aasta novembris sõlmiti eksklusiivne koostööleping tugeva ja usaldusväärse kinnisvaraettevõttega Atlas International,

kelle abiga muutub kinnisvara soetamine päikeserannikutele inimeste jaoks veelgi kättesaadavamaks, meeldivamaks ja lihtsamaks. Tänu eksklusiivsele lepingule on Uus Maa Kinnisvarabüroo Atlas Internationali ametlik esindaja kõikides Balti riikides ning Bulgaarias.
Atlas International on tegutsenud kinnisvaraäris edukalt 30 aastat ja eelkõige Hispaania turul, aga viimaste aastate jooksul on tegevust laiendatud peale Hispaania idaranniku ka paljudesse teistesse atraktiivsetesse riikidesse nagu Kreeka, Kreeka saared, Küpros, Türgi ja uue maana veel Belize. Viimane asub Kariibi mere ääres, Kesk-Ameerikas .ning on oma mitmekesise looduse ja tulutoova investeerimisvõimaluse tõttu juba populaarsust võitmas.
“Et kodu soetamine välismaal toimuks tõrgeteta, pakub Uus Maa koostöös Atlas Internationali klienditeenindusega oma klientidele igakülgset abi. Alates kinnisvaraga tutvumisreiside korraldamisest, kus selgitatakse välja kliendi vajadused ja soovid, millele toetudes Atlase professionaalne meeskond saab kohapeal pakkuda parimaid sobilikke võimalusi,” lausus Marge Ambos, Uus Maa Päikeserannikute kinnisvarakonsultant.
Välismaa kinnisvara tutvumisreisid toimuvad igale kliendile personaalselt ning Atlase ja Uus Maa poolt on kõik korraldatud, mis tähendab, et klient peab lihtsalt sihtriiki kohale sõitma ning lennujaamas ootab teda juba Atlase esindaja. Tutvumisreisi raames on kogu toitlustus ja majutus ning kinnisvara tutvustamisega seonduv kliendile tasuta. Kliendi osaks jääb vaid lennupiletite ostmine sihtriiki.
Uus Maa Kinnisvarabüroo on ametlikult kinnisvara välismaale vahendanud juba 2005 aasta algusest ning tänaseni on Uus Maa abil päikeserannikutele suvekodu soetanud üle poolesaja eestlase.

Compare Listings