Your search results

Uus Maa avas kontori Narvas

Posted by UusMaaPluss on mai 6, 2007
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo laieneb jõudsalt eesmärgil pakkuda igale kliendile üle Eesti parimat ja kvaliteetsemat kinnisvarateenust.

Meil on hea meel teatada, et Uus Maa on jõudnud Eesti suuruselt kolmandasse ning ühte tähtsamasse linna Narva, kus 7. juuni avati ametlikult ning väga pidulikult esindusbüroo. Uus Maa Kinnisvarabüroo Narva esindusbüroo asub Võidu tn 2, 3. korrusel, mis on kohe Astri keskuse vastas. Büroo juhataja on Marina Kolossovskaja ning büroos töötab peale juhataja ka kaks maaklerit ja üks hindaja.

Narva büroo tegeleb kinnisvara ostu , müügi ja üüriga ning osutab ka kinnisvara hindamisteenust Narvas, Narva-Jõesuul ja Sillamäel. “Tänase seisuga võib täheldada, et Narvas on just nõudlus hindamisteenuse üle väga suur, kuid samuti ootavad narvakad pikisilmi professionaalset ja usaldusväärset maaklerteenust,” sõnas Narva esinduse juhataja Marina Kolossovskaja ning lisas ” Ka arendustegevus võtab Narvas hoogu ning juba lähimas tulevikus on linna kerkimas uued kortermajad, büroo- ja kaubanduskeskused ja uued eramud “.

Avamisüritusele olid kutsutud väga palju kohalikke tähtsaid isikuid koostööpartneritest konkurentideni. Peitub ju edu ikka koostöös. Hea meel oli tervitada suurimate pankade (Hansapank, SEB Eesti Ühispank, Sampo pank) , kinnisvarafirmade Arco Vara, Eri Kinnisvara, BREC ja kohaliku Narva Kinnisvarabüroo esindajad . Samuti olid au tervitada ka Narva ja Narva-Jõesuu omavalitsuste esindajad ning Narva ettevõtjad. Peale ametlikku osa Narva esindusbüroos olid külalised edasi kutsutud Geneva ööklubisse, kus sai maitsta suurepäraseid suupisteid, üksteisega tutvuda ja rääkida mitteametlikus õhkkonnas. Toimus ka üllatusloosimine kõikide külaliste vahel , kus peaauhinna õnnelikuks omanikuks sai Jaak Saar Hansapanga Põhja-eesti regiooni juhataja. Loosiõnn naeratas ka neli korda Sampo panga töötajatele ja kaks korda Eri Kinnisvarale.

Ootame kõiki uusi ja vanu kliente Uus Maa Kinnisvarabüroo Narva esindusse.

Compare Listings