Your search results

Uus Maa avab Pirital kontori

Posted by UusMaaPluss on detsember 10, 2009
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo on otsustanud väljastada frantsiise ka Tallinna linnas. Seni oleme seda teinud vaid harukontorite puhul väljaspool Tallinna ja Eestit. Esimene harukontor Uus Maa teenuste pakkumiseks tuleb Tallinnas Pirita linnaossa.

Kontori juhiks on tunnustatud kinnisvaramaakler Jevgeni Semjonov. Ta oli eelnevalt Uus Maas Ida-Tallinna piirkonna vanem ning on mitmeid kordi saanud Uus Maa Aasta Maakleri tiitli.
“Meie jaoks on oluline, et frantsiisivõtjateks oleks kogenud spetsialistid. Samuti eeldame, et vähemalt üks avatava harukontori omanikest on Uus Maa taustaga inimene,” räägib OÜ Uus Maa Kinnisvarabüroo ja Uus Maa kaubamärgi üks omanikest, Jaanus Laugus, kes tegeleb frantsiisi küsimustega Uus Maas.

“Loodame, et see uudne võimalus toob meie värvidesse tagasi inimesed, kes mingil põhjusel on omal ajal lahkunud, kuid oma veendumustelt ja maailmavaatelt on jäänud uusmaakateks. Samuti on see ahvatlev väljakutse Uus Maa tänastele tegijatele, kes soovivad muutust, tahavad katsetada päris oma firma tegemist, julgevad ja tahavad võtta suuremat riski,” sõnab Jaanus Laugus.

“Minu jaoks on see fantastiline väljakutse, saan teha oma asja, jäädes truuks oma tööandjale, omades Uus Maa usaldusväärsust, infopagasit ja kolleegide toetust. Ma olen tõesti tänulik, et see ettevõte mõtleb oma töötajatele ja pakub alati uusi väljakutseid,”  lausub Uus Maa värske harukontori juhataja Jevgeni Semjonov.

Kui kinnisvaraturul tegutsejatel on huvi omada Uus Maa frantsiisi, siis palun võtke ühendust Jaanus Laugusega. Kontaktid meie koduleheküljel www.uusmaa.ee

Compare Listings