Your search results

Täna algas kampaania Vali Uus Maa

Posted by UusMaaPluss on detsember 8, 2009
| 0

30. augustil algab Uus Maa Kinnisvarabüroo sügisene turunduskampaania Vali Uus Maa, mille raames on Tallinna tänavapildis esindatud Uus Maa inimesed ning teenused. 

„ Kuna kinnisvaraturg Eestis näitab selgelt kosumise märke, siis peame õigeks meenutada meie klientuurile, millise kinnisvarabüroo teenuste kvaliteet on parim ja töötajad kogemustega ning professionaalseimad,“ ütles Uus Maa juhatuse esimees Jaanus Laugus.

„Kampaania välimeedia pindade valikus otsustasime põhikanaliks valida Tallinna liinibussid, sest sealne sõnum ei saa jääda märkamatuks. Olulisel kohal on ka internet, igal Uus Maa maakleril ja hindajal on oma personaalne koduleht, kust saab ülevaate töötaja senisest tööpraktikast ja  professionaalsusest, näiteks www.uusmaa.ee/ave-klaser, “ rääkis Uus Maa turundusjuht Hanni Niidas.

Üle aasta on Facebooki sõbrad saanud ennast kinnisvarauudistega kursis hoida läbi Uus Maa Facebooki konto. „Kolme järgneva kampaaniakuu raames loosib Uus Maa iga kuu kõikide Facebooki Uus Maa kontoga liitunute vahel välja 1000-kroonise sisustuspoe kinkekaardi,“ lisas Niidas.

Lisaks välimeediale on sügiskampaania läbiviimisel olulisel kohal Uus Maa meeskonna aktiivsus, järgnevatel kuudel on paljudel avalikel üritustel näha Uus Maa sinise-kollase värvilist meeskonda.

Uus Maa aktiivne turunduskampaania kestab selle aasta viimaste päevadeni.

Meediumid: Kampaania peamiseks kanaliks on välireklaam. Kampaania kodulehekülg on www.uusmaa.ee , mida toetavad lisaks välireklaamile ka bännerid, trükireklaam ning Uus Maa meeskonna aktiivne osavõtt avalikest üritustest.
Kampaania kujundused: Sügiskampaania kujundus kuvab Uus Maa staarmaaklerite professionaalsust ning Uus Maa terviklikke kinnisvaralahendusi.

Täpsem info:
Hanni Niidas
Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht
53435709
hanni.niidas@uusmaa.ee

 

Compare Listings