Your search results

Uus Maa alustas kinnisvara müüki Marokos

Posted by UusMaaPluss on jaanuar 7, 2008
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas käesoleva aasta juulikuust luksusliku kinnisvara müüki ühes Maroko suuremas kuurordis Vahemere Saïdias, mis asub Põhja-Marokos. Uus Maa on Le Jardin de Fleuri nimelise projekti ametlik esindaja nii Balti riikides kui ka Bulgaarias.

700 h suurune kompleks Le Jardin de Fleur katab 6 km idüllilist rannajoont ning hõlmab 11 kuurortkeskust suurte villade, ridamajade ja korteritega. Luksuslikes residentsides on õhukonditsioneer, marmorpõrandad, satelliit-TV, Internet, kõrgkvaliteetne köögivarustus ning Maroko stiilis sisustus. Kompleksis paiknevad ka 4 või 5 tärni hotellid ning kõik kinnisvaraomanikud saavad kasutada ka kõiki hotelliteenuseid. Igal keskusel on oma restoranid, baarid, väli- ja sisebasseinid, lastebasseinid, spaad, spordisaalid, tenniseväljakud ja muud meelelahutusvõimalused. Projekti kuuluvad ka kolm 18 auguga golfiväljakut, üle 1000 ankrukohaga sadam, jahtklubi ning helikopterite maandumispaik. Kommertskeskuses Medina on esindatud üle 500 kaubamärgi.

Uus Maa Kinnisvarabüroo välismaise kinnisvara konsultandi Marge Ambose sõnul on tegemist hea investeerimisvõimalusega, kuna kompleks on disainitud spetsiaalselt välja üürimiseks. Projekti kasuks räägivad nii strateegiline asukoht, ehituskvaliteet kui ka positsioon kindlalt areneval turul. Lähim rahvusvaheline lennujaam Oujda asub kõigest 40 min kaugusel ning lennud Londonisse, Pariisi ning Madriidi kestavad vastavalt 3, 2 ja 1h. Siiani on tegemist väga eduka projektiga – teiste klientide, peamiselt inglaste hulgas on sinna kinnisvara soetanud ka jalgpallistaarid John Terry, Gary Neville ja Rio Ferdinand.

Suurejooneline arendusprojekt, millesse on investeeritud üle miljardi euro, on osa Maroko kuninga Mohammad VI turismiedendusplaanist Visioon 2010. Strateegia hõlmab lisaks Le Jardin de Fleur’ile veel 5 kuurortpiirkonda Atlandi ookeani ääres ning 9 miljardi euro suuruse investeeringu abil plaanitakse tõsta aastast turistide arvu juba 2010. aastaks 10 miljoni inimeseni. 2007. aastal kasvas Marokot külastavate turistide arv 13%, jõudes 7,4 miljoni inimeseni.

Projekti arendusfirmaks on rahvusvaheline ettevõte Property Logic, mille omanikeks lisaks eestlasele Margus Reinsalule on inglane Sean Cusack ning hollandlane Joop Huisman. Üheks partneriks on ka Radisson Hotels & Resorts, kes Sean Cusacki sõnul oma rahvusvahelise kogemuse ja kvaliteeditasemega jagab nende visiooni luua Saïdiasse maailmaklassi turismisihtkoht.

Lisainfo Uus Maa Kinnisvarabüroost: Marge Ambos marge.ambos@uusmaa.ee või 53 416 900.

Compare Listings