Your search results

Uus Maa alustas kinnisvara müüki Itaalias!

Posted by UusMaaPluss on juuli 2, 2008
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas käesoleva aasta veebruarikuust kinnisvara müüki Itaaliasse.

Eksklusiivset koostööd tehakse tugeva ja usaldusväärse kinnisvaraettevõttega Atlas International, kelle abiga muutub kinnisvara soetamine päikeserannikutele inimeste jaoks veelgi kättesaadavamaks, meeldivamaks ja lihtsamaks.

Atlas Internationali abiga on Uus Maal suurepärane võimalus oma klientidele ja kõigile huvilistele pakkuda kinnisvara Itaalia lõunapoolseimas regioonis, Calabrias, tuntud ka Itaalia “varba” nime all.
“Meie poolt vahendatav kinnisvara asub Itaalia ühes paremas piirkonnas, mis ei paku ainult autentset Itaalia elustiili, vaid on ka lähedal paljudele suurepärastele randadele. Itaalia on tuntud oma kauni looduse, ajaloo- ja kultuuriväärtuste poolest, mida täiendavad suurepärane toidu- ja veinikultuur, ilusad rannad, võrratu kliima ning sõbralikud ja perekondlikke väärtusi austavad inimesed,” räägib Uus Maa Kinnisvarabüroo välismaa kinnisvara projektijuht Marge Ambos ning lisab, “Itaalia sobib nii puhkusekoduks kui investeeringuks, kuna Calabria on regioon, mis on siiani veel suhteliselt avastamata ja pakub seetõttu väga taskukohast kinnisvara.”
Kinnisvarahinnad Itaalias algavad 75 000 eurost.

Uus Maa Kinnisvarabüroo on Atlas Internationali ametlik esindaja kõikides Balti riikides ning Bulgaarias. Atlas Internationali abiga müüb Uus Maa kinnisvara Hispaanias, Küprosel, Kreekas, Belizes, Türgis, Bulgaarias ja Itaalias.

Lisainfo saamiseks palun pöörduda Uus Maa Kinnisvarabüroo välismaa kinnisvara projektijuhi Marge Ambose poole e-maili aadressil marge.ambos@uusmaa.ee või telefonil 53 416 900.

Compare Listings