Your search results

Uus Maa 15 arendusprojektil üheaegselt kliendipäev

Posted by UusMaaPluss on juuni 9, 2007
| 0

26-09-2007

Uus Maa Kinnisvarabürool on hea meel teavitada, et laupäeval, 6.oktoobril toimub Uus Maa müüdavatel arendusprojektidel seni suurim kliendipäevade aktsioon.

Kella 10-15 on uksed avatud korraga viieteistkümnel uuel arendusprojektil üle kogu Tallinna ja selle lähiümbruse.
“Avatud uste päevad ja näidiskorterid on saamas üha olulisemaks ning efektiivsemaks tegevuseks kinnisvara müügikorralduses. Valik on suur ja inimesed soovivad reeglina oma silmaga näha ning käega katsuda uusi maju ning kortereid, tunnetada keskkonda, emotsiooni ja loomulikult veenduda planeeringutes, ehituskvaliteedis ning uue kodu akendest avanevates vaadetes,” kinnitas Tiina Shein, Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht.

Kliendipäevad toimuvad 6. oktoobril kella 10-15 järgmistel Uus Maa müüdavatel arendusprojektil: kortermajad Kopli 18, Tehnika 83, Siidisaba 14, Keava 8, Marati 4a, Rohu 23 ja 25, Keskuse 14a, Linnu tee 33, Spordi 19, Heki tee 6/2, Orumetsa 5, Hundi tee ridaelamuboksides, Pikaliiva ja Sädeme paarismajades ning Merirahu Residentsides.

Üritus toimub Hansapanga Uue Kodu Päeva raames, kus esmakordselt on võimalik üheaegselt külastada 90 uue arendusprojekti kliendipäeva. Korraldatud on mugavad bussituurid, mis viivad kõiki huvilisi tutvuma korterelamute, rida- ja paarismajadega ning elamukruntidega.

Compare Listings