Your search results

Tammsaare tee äärde kerkib suurim büroohoone!

Posted by UusMaaPluss on september 4, 2007
| 0

Kaamos Investeeringute OÜ rajab Tammsaare tee 49 suurima büroohoone nimega Tammsaare Ärikeskus.

Tammsaare Ärikeskus paistab silma oma uusimate tehniliste lahenduste ning arhitektuurse elamuse poolest. Tammsaare Ärikeskuse välisilmet iseloomustab kaugelt eristuv kaarjas klaasfassaad.
Uus Maa Kinnisvarabüroo on alustanud Tammsaare Ärikeskuse büroo- ja kaubanduspindade välja üürimist.

Tammsaare Ärikeskus koosneb kolmest kaarjast hoonest (tornist), mis kokku moodustavad omaette ühtse arhitektuurilise terviku. Hoone on 9-korruseline ning üüripinda on rohkem kui 22 000 m2. Ühe torni korruse büroopind on ca 900 m2.
Hoone esimesele korrusele on planeeritud kaubanduspinnad ning söögikohad. Parkimine on hästi lahendatud, kuna maja juurde kuulub 578 autokohaga parkimismaja ning 81 autokohaga parkla. Lisaks paikneb maja ees 120 kohaga kliendiparkla.

Tammsaare Ärikeskuse üürihinnad algavad 185 EEK/m2 kohta, millele lisanduvad kommunaalkulud ja käibemaks. Parkimiskoha kuutasu on 400 EEK, millele lisandub käibemaks.

Projekti iseloomustavad paindlikud lahendused, kuna hoone püstitamise käigus on arendajal ning ehitajal võimalik maksimaalselt arvestada kliendi vajaduste ning erinevate ruumilahendustega.

Tammsaare Ärikeskuse esimene korpus valmib sügisel 2008. Projekti arendab Kaamos Investeeringute OÜ ja ärikeskuse ehitab OÜ Kaamos Ehitus.

Tammsaare Ärikeskuse büroo- ning kaubanduspindade üüritehinguid vahendavad Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade maaklerid Einar Vellend ning Heinike Tamme.
Tammsaare Ärikeskusega saab lähemalt tutvuda www.uusmaa.ee/tammsaare

Compare Listings