Your search results

Uus Maa presenteeris 2008 suvi/sügis kinnisvaraturu ülevaadet

Posted by UusMaaPluss on detsember 10, 2007
| 0

29. oktoobril kell 13.00 toimunud pressiürituse raames, mis seekord leidis aset ehitusjärgus Tammsaare Ärikeskuses, esitles Uus Maa Kinnisvaragrupp värsket 2008 suvi/sügis Eesti kinnisvaraturu ülevaadet.

Uus Maa kutsus seekord meedia otse ehitusplatsile, nimelt Eesti suurima ärikeskuse, Tammsaare Ärikeskuse viimasele korrusele.
„Teeme asju teistmoodi ja tahame pakkuda ka ajakirjanikele midagi uut, huvitavat ja teistmoodi, seega kutsusime ajakirjanikud otse ehitusele, kuhu nad niisama harva satuksid“, põhjendas Uus Maa turundusjuht Tiina Shein pressiürituse asukoha valikut. 

Uus Maa analüütik ning turuülevaate autor Annika Jakobson andis lühikokkuvõtte uuest kinnisvaraturu ülevaatest ja andis soovitusi uueks aastaks nii elamispindade kui äripindade  suunal.
Annika Jakobsoni sõnul võib praeguse turuolukorra tutvustuseks põhiliste märksõnadena välja tuua selle, et ärikinnisvara turul tegutsevad vaid professionaalsed kinnisvarainvestorid ja firmad ning elamispindade turgu iseloomustab aktiivne korterite üüriturg ning suurenenud huvi kvaliteetse ja terviklikult läbimõeldud kinnisvara vastu.  “Enne igasugust arendustegevust on äärmiselt oluline spetsialistidega läbi arutada kontseptsioon, tegevuskava ja eelkõige sihtgrupp. Spetsialistidega tasub konsulteerida ka elamispindade ostu-müüki, et kujundada turuolukorrale vastav ja konkurentsivõimeline hind“, rõhutas Annika Jakobson.

Värske turuülevaate leiate www.uusmaa.ee esilehelt.

Compare Listings