Your search results

Kuidas laenata arukalt?

Posted by UusMaaPluss on jaanuar 2, 2008
| 0

Oma kodu tunne on soe, lootusrikas ja täis unistusi.

Päris oma eluaseme soetamine tähendab aga enamiku perede jaoks laenu võtmist ning on seega läbimõtlemist vajav otsus. Niisama hoolikalt nagu uurime korterite ja majade pakkumisi ning langetame lõpliku valiku, peaksime süvenema ka erinevatesse laenupakkumistesse ning tegema enda jaoks parima otsuse.

Ühest vastust parima pakkumise kohta aga anda ei saa, kuna erinevate inimeste jaoks on laenu võttes olulised erinevad aspektid – kelle jaoks on tähtis laenuintress, kelle jaoks
omafinantseerimise määr, kelle jaoks võimalikult pikk laenuperiood ja maksepuhkuse võtmise võimalus. Olete te mõelnud, kui tore oleks soetada endale unelmate kodu, seades samaaegselt ise ka laenutingimused? Meie oleme.

Koostöökuu raames Uus Maaga pakub Nordea Pank võimalust painutada laenutingimused enda kasuks. Tuleb vaid tulla ja öelda, mis on teie jaoks kõige olulisem ning me koostame sobiva laenupakkumise.
Lisaks oma tingimuste seadmisele pakume klientidele Nordea EUR Prime baasil eriti soodsat lõppintressi – kõigest 4,75% laenujäägilt aastas. Seejuures on maksimaalseks laenuperioodiks 40 aastat ning maksepuhkuseks 3 aastat, mis on pikim võimalik maksepuhkus siinsel pangandusturul. Omafinantseeringu määr algab 10 protsendist ning lisatagatise olemasolu korral omafinantseeringut vaja pole.
Meie soodsasse paketti kuulub ka hulk boonuseid ning soodustingimustel pangatooteid. Vormistades Master Card Gold või Topetneto kaardi, anname 2 aastaks kaasa tasuta deebetkaardi. Samuti on Nordeast laenu võtmisega võimalik liituda hõbe- ja kuldklientide programmiga staatust, millega kaasneb kuni 50 protsendine soodustus paljudele pangatoodetele. Ühtlasi sisaldab meilt võetud eluasemelaen sooduspakkumisi koostööpartneritelt, näiteks kodukindlustust Seesamilt.

Seega – kui tahad laenutingimused seada ise ning soovid oma vajadustest lähtuvat pakkumist, ootame Sind Nordea kontorites. Oleme valmis näitama oma ülimat paindlikkust ning pakume lisaks eriti soodsale lõppintressile ka muid boonuseid, millest on oma kodu soetamisel kasu.

Tiiu Sahtel, Nordea Panga koostööpartnerite osakonna juhataja

Compare Listings