Your search results

Nordea toob oktoobris Uus Maa klientidele häid uudiseid

Posted by UusMaaPluss on august 10, 2008
| 0

Hetkel  on ostjatel aega ja tahtmist erinevaid objekte hoolikalt omavahel võrrelda- elamuid ja kortereid saab reaalselt näha ja külastada enne ostuotsuse tegemist. Seetõttu aitame ostjatel käesoleva koostöökuu raames leida sobiva korteri või maja ja selle ostu panga toel teostada. Koostöökuu raames saavad kliendid võimaluse painutada kodulaenutingimused enda kasuks– Nordea Pank pakub Uus Maa klientidele Nordea EUR Prime baasil soodsat lõppintressi alates 5,4% ning lepingutasu 1000 krooni soodsamalt.

Mitu aastat on intressimäärad olnud madalad ja eluasemelaenud kliendile väga soodsa intressitasemega. Tänaseks kujunenud majandusolukorras, kus laenuraha on oluliselt kallinenud, suudab aga Nordea endiselt pakkuda paindlikke lahendusi ja parimaid tingimusi erinevaid laenutüüpe pakkudes.
Üheks võimaluseks on fikseeritud intress, mis tähendab, et Teie Kodulaenu intress püsib aastaid muutumatuna. See tähendab küll keskmisest mõnevõrra kõrgemat intressi, kuid euribori tõusu korral on Teie laenuintress kindlalt fikseeritud tasemel ning laenumaksete suurenemist pole vaja karta. Perioodi, mille jooksul on laenuintress fikseeritud, saab klient ise valida.
Alternatiivseks võimaluseks end ebameeldivate üllatuste eest kaitsmiseks on seada oma Kodulaenule fikseeritud intressi ülempiir. Üldise intressitõusu korral Teie laenuintress üle selle fikseeritud ülempiiri ei tõuse. Ülempiirist madalamal tasemel kõigub Teie laenuintress vastavalt turu muutustele.
Samuti kindlalt paika panna kuumakse suuruse. Tavalise Kodulaenu puhul suureneb baasintressi tõusu korral laenuvõtja igakuine makse, ent muutumatu kuumaksega laenu puhul jääb kuumakse samaks ka baasintressi tõusu korral, pikeneb vaid laenu tagasimaksmise periood. Kui mõne aja möödudes baasintress langeb, siis laenu kuumakse ei muutu, kuid laenuperiood lüheneb automaatselt.

Nimetatud moodused, mille abil saab kindlustada, et Kodulaen üle jõu ei käiks ning oktoobrikuised soodustused teevad sellest ideaalse aja uue kodu soetamiseks Nordea ja Uus Maa toel.

Compare Listings