Your search results

Ilmus järjekordne “Kinnisvara käsiraamatu” lisa

Posted by UusMaaPluss on aprill 7, 2009
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo ja Äripäeva Käsiraamatute koostöös ilmus juulikuu algul järjekordne “Kinnisvara käsiraamatu” täiendus. “Kinnisvara käsiraamat” käsitleb kinnisvaraga seonduvat – arutluse all on nii juriidilised probleemid kui ka puhtpraktiline temaatika, mis hõlmab nt korterelamute haldamisega või kinnisvara müügiga seotut.

Seekordses lisas kirjutab notari kandidaat Kristel Jänese pärimisseaduse muudatustest. 01. jaanuaril 2009 jõustus uus pärimisseadus, kus seni kehtinud vastuvõtusüsteem asendus loobumissüsteemiga. Sellest, mida see endaga kaasa on toonud ja millelele peab pärimisel tähelepanu pöörama, on võimalik lugeda käsiraamatust.

Teine kirjutis käsitleb energiasäästuteemat – nimelt kirjutab Margus Hernits Energiasäästubüroost, kuidas vähendada hoonete soojakadu ja parandada energiatõhusust ning seeläbi vähendada küttearveid. Välja on toodud hoonete renoveerimise meetmed, millega kaasneb oluline energiasääst. Juttu tuleb ka passiivmaja ja alternatiivkütte lahendusest ning pikemalt analüüsitakse majade termoülevaatust. Ehkki hoonete renoveerimisega kaasnevad lisainvesteeringud, tasuvad need ajapikku kuhjaga ära, eriti kui eelnevalt on konsulteeritud vastava ala spetsialistiga.

Järgmist lisa on oodata sügisel ning selles kajastame pankroti olemust, sh eraisiku pankrotti. Teiseks kirjutab kogenud turundusspetsialist, Tiina Shein Uus Maast, kuidas säästuajal efektiivsemalt kinnisvara müüa.

Head lugemist!
Margit Sild
Uus Maa konsultant, “Kinnisvara käsiraamatu” toimetaja

Compare Listings