Your search results

DayOff kaubamajas järel üksikud vabad pinnad

Posted by UusMaaPluss on november 9, 2008
| 0

Detsembri algul Viljandis uksed avavas uues spordi- ja vabaajakaupade kaubamajas DayOff on vabad veel vaid üksikud pinnad. Keskus on lähiaastatel ainus Viljandisse ehitatav uus kaubanduskeskus ning paistab silma modernse sise- ja välislahendusega.

3000m2 üldpinnaga keskus paikneb Tallinna mnt läheduses kiiresti arenevas kaubanduspiirkonnas, mida külastavad lisaks Viljandi piirkonna inimestele ka Järvamaa ning Valgamaa elanikud. Dayoff kaubamaja kontseptsiooni kohaselt kauplevad uues keskuses eelkõige spordi- ning vabaajatoodete ettevõtted, juba on sinna pinna leidnud näiteks Spantal, Hawaii Express, Exitsport ja paljud teised. Kaubamaja esimesele korrusele tuleb kohvik nii külastajatele kui ümberkaudsete kontorite töötajatele ning keskuse sisekujunduse juurde kuuluvad ilupuud ja -põõsad.

Uus Maa Kinnisvarabüroo Viljandi kontori juhataja sõnul on uus kaubanduskeskus kaupmehele atraktiivne eelkõige hea asukoha tõttu, kuna kõrval asuv sisustuskaubamaja Home Gallery aitab ligi meelitada rohkem kliente oma juba väljakujunenud suure ostjaskonnaga ümberkaudsetest maakondadest.

Compare Listings