Your search results

Aasta Maakler 2008 on Uus Maa kinnisvarakonsultant Eve Kaunis

Posted by UusMaaPluss on november 11, 2008
| 0


Uus Maa Kinnisvarabürool on rõõm teatada, et Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja poolt valitud Aasta Maakler 2008 on Uus Maa Kinnisvarabüroo atesteeritud kinnisvarakonsultant Eve Kaunis. Eve Kaunis on Uus Maa staažikas maakler, kes töötab Tallinna elamispindade osakonnas kesklinna piirkonnas.

Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda valib iga aasta Eesti paremate ka mainekamate kinnisvaramaaklerite seast välja kandidaadid, kellest parim hinnatakse auväärse nimetusega Aasta Maakler ning tiitel kuulutatakse välja ja auhind antakse üle igaaastase Rahvusvahelise Kinnisvarakonverentsi raames.

Eesti Maaklerite Koja juhatuse esimees  Andrus Soonsein märgib, et parim maakler valitakse Koja maaklerite küsitluse põhjal. Võidab kõige enam hääli saanud kandidaat. Aasta maakleri valiku tegemise kritreeriumiteks on eelkõige  kõrge professionaalsus ja töötulemuslikkus, kuid samuti on oluline positiivne ellusuhtumine ja koostöölembelisus teiste kolleegidega.
“Eve Kaunis on alati koostöövalmis nii firmasiseselt kui ka väliselt ja ta on töötanud Uus Maas varasemalt Pärnus ja jätkanud sama tööd Tallinnas juba 4 aastat, “ lausus Andrus Soonsein.

Eve ise on värske tiitli üle väga õnnelik ja tänulik kõigi toetuse eest ja sõnab: “Tiitel on minu jaoks väga suur au ja ma olen väga tänulik kolleegidele teistest kinnisvarabüroodest sellise tunnustuse eest“.

Compare Listings