Your search results

Aprill – Uus Maa ja Hansapanga koostöökuu

Posted by UusMaaPluss on juuni 4, 2007
| 0

Uus Maa Kinnisvarabürool on hea meel teada anda, et kliendist parima hoolimise nimel toimub terve aprillikuu jooksul Hansapanga ja Uus Maa vahel sisutihe koostöö.

“Pank ja kinnisvarabüroo on kaks lahutamatut koostööpartnerit ning nende usaldusväärsus ja pikaajalised kogemused on klientidele väga olulised tegurid,” lausus koostöökuu kohta Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht Tiina Shein.

“Võrreldes varasemaga on Uus Maa koostöökuu Hansapangaga rohkem sisulisem, toome kinnisvarapakkumised panka, kus kliendid tihti käivad, ja viime huvilised uute kodudega tutvuma,” ütleb Tiina Shein.

Uus Maa ja Hansapanga koostöökuu raames teenindatakse Hansapanga kliente eelisjärjekorras ning hindamisteenus on tavahinnast 10% soodsam. Peale selle on Hansapanga Liivalaia ja Rävala kontorites väljas ka kõik uuemad kinnisvarapakkumised ning värske kinnisvaraleht.
Hansapanga Sikupilli esinduses toimub 21. aprillil laenulaupäev, kus on kohal nii Uus Maa kinnisvaraspetsialistid kui ka Hansapanga laenunõustajad.
Kõigele lisaks toimub 26. aprillil koostöö raames ka eksklusiivne bussituur, mille käigus saavad kõik huvilised külastada Uus Maa poolt müüdavaid arendusprojekte Haabersti-Tabasalu-Keila piirkonnas.
Täpset infot koostöökuu kohta leiab www.uusmaa.ee/koostookuu

Uus Maa Kinnisvaragrupp on suurim ja tuntuim kinnisvarabüroo Eestis, omades harukontoreid igas suuremas Eesti linnas, Lätis ja Leedus ning on aktiivselt sisenemas ka Bulgaaria turule. Uus Maa meeskonnas Eestis töötab ligi 200 inimest
Uus Maa Kinnisvaragrupi 2006. aasta auditeerimata käive oli 85 miljonit EEK ja auditeerimata kasum 20 miljonit EEK.

Compare Listings