Your search results

Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas kinnisvara müüki Costa Rical

Posted by UusMaaPluss on detsember 2, 2008
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo annab teada, et koostöös Inglismaa tugeva ja usaldusväärse kinnisvaraettevõttega Atlas International alustab kinnisvara müüki Costa Rical. Kinnisvara hinnad Costa Rical algavad 1 224 750 kroonist.

“Piirnedes Kariibi mere ja Vaikse ookeaniga, on Costa Rica riik, mis ei lase oma lummusest lahti. See on maa, mis üllatab alati, on pimestav ja paeluv,” lausus Uus Maa Kinnisvarabüroo Päikeserannikute konsultant Marge Ambos. Costa Rica on tuntud erinevate ja mitmekülgsete sportlike harrastuste poolest, nagu näiteks rattasõit mägedes, maastikuralli, hobustega ratsutamine, motokross ja palju muud. Loomulikult ei saa manimata jätta veespordialasid nagu snorgeldamine, sukeldumine, kalastamine, kanuusõit ja surfamine. Lisaks iseloomustab seda maad tohutu hulk matkaradu ja imetlusväärseid koski. Costa Rica hoiab enda käes ökoloogilise turismi esikohta maailmas. Seal on rohkem kui 160 looduskaitseala ja parki, 50 randa ja arvukalt mägesid.

Costa Rical pole olnud kunagi nii lihtne osta kinnisvara kui praegu. Investorid ei pea maksma kinnisvara kapitali kasvu pealt makse ning plussiks on madalad pärimismaksud (1-2%), kõrge elatustase ning äriga seotud minimaalsed maksud. Costa Rica pangad pakuvad laenu ca 70% kinnisvara väärtusest ning rannikualadel ca 50%. Lummava metsiku loodusega Costa Rica on ka üks turvalisemaid sihtkohti maailmas.

Suur kinnisvara valik katab kõigi vajadused ja eelarved. Kõik objektid paiknevad piki Vaikse ookeani rannikut ja pealinn San Jose.
“Et kõikidele vajadustele vastu tulla, organiseerime regulaarseid kinnisvaraga tutvumise reise Costa Ricasse, eesmärgiga näidata klientidele kinnisvara ja anda aimu ka kohalikust elu-olust,” kinnitas Marge Ambos.

Mõned näited Costa Rica kinnisvarast:
Irazu kinnisvara asub Jacos, vaid 150 m kaugusel Jaco rannast, 4 km kaugusel La Iguana golfiväljakust ja 62 km Santamaria lennujaamast.

Kahe magamistoa ja kahe vannitoaga korterid on rõdudega, kust avaneb oivaline vaade. Kortemajad asuvad 24 h valvega piiratud alal, kus on kaks basseini, grillimise ala, laste mänguväljak ja hulgaliselt parkimiskohti. Korterite hinnad algavad 1 924 500 kroonist. Täpsem info siit.

Nende jaoks, kes soovivad elada rohkem linnas, on Barra kinnisvara just õige valik.

Pealinnas San Joses on kolme magamistoaga villa saadaval 1 924 500 krooni eest. Juures on parkimisala, aed, terrass, 24 h valve ja La Laguna golfiväljak 59 km kaugusel. Koolid, restoranid ja poed on väga lähedal ning samuti Pueblo teemapark roheliste aladega, täis värve ja muusikat. Villad asuvad lühikese autosõidu kaugusel rahvusvahelisest lennujaamast ja on seetõttu ideaalses asukohas, pakkudes samal ajal linnaelu kõiki eeliseid. Täpsem info siit.

Compare Listings