Your search results

Uus Maaga liitus oma ala tugevaim tegija

Posted by UusMaaPluss on detsember 11, 2010
| 0

Alates novembrist tegutseb Uus Maa kaubamärgi all Uus Maa Property Advisors OÜ. Uus Maa Poperty Advisors on seadnud endale eesmärgiks kinnisvarainvestorite ja kinnisvaraomanike nõustamise.

“Kolme järgneva aastaga püüame saada suurimaks ja professionaalseimaks kinnisvara investeerimistoodete loomisele ja vahendusele pühendunud varahaldusfirmaks Eestis,” ütleb Uus Maa Property Advisors tegevjuht Keit Pihl.

Uus Maa Property Advisorsi meeskonnaga liitus ka kommertskinnisvara konsultatsioonide üks parimatest asjatundjatest ja arvamusliidritest Eestis, Ardi Roosimaa.

Ardile kuulub värkelt loodud osakonnas juhatuse esimehe positsioon. “Olen õnnelik, et saan liituda Uus Maa meeskonnaga. Tegemist on kinnisvaraettevõttega, mis on üks Eesti vanemaid ja omab vaieldamatut positsiooni kinnisvarafirmade paremiku hulgas. Kommertskinnisvara ja kinnisvara investeeringute nõustamine on Eestis koondunud üksikute tegijate kätte, seetõttu on turul uusi tegijaid hädasti vaja. Uus Maa jaoks uue teenuse turule toomine saab olema suur väljakutse. Meie eesmärk ei ole mängida ülearu agressiivse kasvu peale, kuid arvestades, et kinnisvarasektor näitab esimesi kriisist paranemise märke, on ajastus selleks väga hea. Paljud kinnisvarainvesteeringud vajavad kvaliteetset nõustamisteenust just tänases turuolukorras. Uus Maa Property Advisors esmane sihtturg on Balti riigid ja loomulikult alustame oma arengut koduturult Eestist,” kommenteerib uut väljakutset Roosimaa.

Ardi on tegutsenud kinnisvara teenuste turul aastast 2001. Tema suurimate õnnestumiste hulka võib lugeda rahvusvahelise kinnisvaranõustamisfirma Colliers International eduka käivitamise Eestis. Ardi on Eesti Kinnisvarafirmade Liidu (EKFL) juhatuse liige ja EKFL ümarlaua juhataja, lisaks sellele on Ardi Briti-Eesti Kaubanduskoja aseesimees.

 

Compare Listings