Your search results

Uus Maa saatis kinnisvara hindamise hinnad suvepuhkusele

Posted by UusMaaPluss on juuli 7, 2009
| 0

Uus Maa Kinnisvarabürool on suviselt hea uudis kõigile, kes soovivad lähiajal tellida kinnisvara hindamisteenust. Kuni suve lõpuni on ametlik kinnisvara hindamise hinnakiri suvepuhkusele saadetud ja kõigile klientidele kehtivad päikeseliselt väikesed hinnad ning topeltkiirem teenus.

Tänast kinnisvaraturgu iseloomustab paindlik hinnapoliitika ja professionaalne teenus, kus kõige tähtsamal kohal on rahulolev klient. Uus Maa on alati hinnanud kõrgelt klienditeenindust ja teenuse professionaalsust ning ajaga kaasas käimiseks on täna vajalik  olla ka hinnakirjas senisest paindlikum.

Kuni suve lõpuni ei kehti Uus Maa kodulehel toodud hindamise hinnakiri, vaid igale kliendile tehakse personaalne hinnapakkumine vastavalt konkreetsele objektile. Hinnapakkumise küsimine ei kohusta klienti milleski, vaid see annab kiire esmainfo teenuse hinna ja kiiruse kohta nind selgitab teenuse sisu ja/või selle keerukust.
Lõplik hind selgub kokkuleppel hindaja ja kliendi vahel.

Kinnisvara hindamise personaalset pakkumist saab küsida, kui helistada numbril 6 272 600 või kirjutada aadressil uusmaa@uusmaa.ee, kuid alati võib otse ühendust võtta kinnisvarahindajaga, kelle kontaktid leiab www.uusmaa.ee leheküljelt.

Compare Listings