Your search results

Uus Maa Kinnisvarabüroo – kõik kodu ja kinnisvaraga seotud teenused ühest kohast

Posted by UusMaaPluss on juuli 8, 2009
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo pole ammu enam lihtsalt kinnisvara vahendusbüroo. Kinnisvara ostu-müügi ja hindamise kõrvale on toodud mitmeid sidusteenuseid – kolimisteenus, energiamärgise väljastamine, kinnisvara ost ja ehitusteenus. Tegemist on väga läbimõeldud strateegilise laienemisplaaniga, mille käigus pakutakse klientidele võimalust saada ühest kohast parima kvaliteediga kõik vajalik oma kodu ja kinnisvara tarbeks.

Uus Maa Kinnisvarabüroo tähtsaim eesmärk on pakkuda klientidele vaid parimat teenindust. Kõik sidusteenuseid pakkuvad töötajad on läbinud tiheda konkursi tööintervjuudel ning professionaalse teeninduskoolituse. Seega on kliendile garanteeritud kvaliteetne ning kiire teenindus.

Uus Maa Kolimisteenused on kliendile vajalik teenus kinnisvara ostmisel, müümisel või üürimisel. Nii saab klient kolimise ajal oma põhitööga tegeleda. Uus Maa Kolimisteenused erineb konkurentidest oma väärtuste poolest, milleks on kiirus, täpsus ja hoolivus.  Kolimisteenuse juhatuse liikme Elari Tamme sõnul  hindavad kolimismaaklerid kõrgelt kliendi aega ning vara, teenides sel moel kliendi usalduse.

Alates 2009. aasta 1. jaanuarist on energiamärgise olemasolu kohustuslik kõikidel hoonetel. Uus Maa Kinnisvarabüroos väljastavad energiamärgist kutsetunnistuse saanud spetsialistid. Kõigi dokumentide olemasolul võtab energiamärgise väljastamine aega kuni kaks päeva.  „Märgis annab ostjale garantii, et elamispinna igakuised ülalpidamiskulud püsivad samal tasemel, suurenedes ainult koos üldise energiasektori hinnatõusuga,“ kommenteerib Uus Maa Kinnisvarabüroo elamispindade osakonnajuhataja Monika Kuntsel.

Uus Maa Invest’i eesmärk on investeerida kinnisvarasse. Uus Maa usub, et täna on arukas investeerida  kinnisvarasse, kinnisvara kokkuostmise riski kannab Uus Maa Invest ise.  Kinnisvara ostetakse klientidelt, kellele on tähtis likviidsus ning kellel on realiseerimisega kiire. Tulevikus on Uus Maa Investi kinnisvaraportfellist plaanis kujunda avatud investeerimisfondi laadne toode.

Kodu ostmisel või müümisel on kliendil sageli vajadus ehitusteenuse järele. Uus Maa Ehitus pakub klientidele kvaliteetset, võimalikult kompleksset välis- ja siseviimistluse teenust. „Konkurentidest eristab meid see, et teeme oma tööd kiiresti, kvaliteetselt ning töö tegemise käigus suhtleme klientidega. Nii saame teada kõik soovid ja garanteerime kliendi rahulolu,” sõnas Uus Maa Ehituse juhatuse liige Lauri Jemeljanov.

Kõikide sidusteenuste kohta leiab täpsema info Uus Maa Kinnisvarabüroo kodulehel www.uusmaa.ee

Compare Listings