Your search results

Uus Maa otsib aktiivselt uusi maaklereid kõikidesse Tallinna piirkondadesse

Posted by UusMaaPluss on aprill 2, 2010
| 0

Blogis: Ülane Vilumets, Uus Maa Kinnisvarabüroo personalijuht

Aasta algusest alates on Uus Maas käinud aktiivne uute talentide otsimine. Vähemalt ühte uut maaklerit ootavad oma ridadesse kõik Tallinna viis piirkonda. Kinnisvaratehingute arv tõuseb vaikselt, kuid visalt, ning see on tekitanud vajaduse oma meeskonda täiendada ning välja õpetada uusi tublisid tegijaid. Uus Maa on ennast tõestanud ka majanduskriisi olukorras ning on ja jääb parima klienditeenindusega ning professionaalseimaks kinnisvaraettevõtteks Eestis.

Kes sobib maakleriks?

Paljud küsivad minu käest, et kas selleks, et meile tulla, peab olema läbitud maaklerite koolitus või omama kinnisvaraalast kõrgharidust. Kinnisvaraäri on väga tulemustele orienteeritud valdkond ning seetõttu on Uus Maas on alati olulisemal kohal olnud isikuomadused, nagu näiteks postiivsus, töökus ja enesedistsipliin, oskus leida võimalusi ja kõiki osapooli rahuldavaid lahendusi, proaktiivsus, soov olla iseenda peremees, harjumus end pidevalt arendada, lai silmaring ning suhtlemisoskus. Selliseid inimesi on meile tulnud nii endiste politseinike, sportlaste kui ka pangatöötajate või kliendihaldurite hulgast. Kuna selleks, et pakkuda klientidele väga head teenust, tuleb ka omavahel väga palju koostööd teha, siis otsime ka häid meeskonnamängijaid.

Miks Uus Maa?

Uus Maa sobiv koht neile, kes tahavad pidevalt koos ettevõttega areneda. Meil toimuvad pidevalt koolitused inimeste kompetentsi tõstmiseks, õpitakse juurde uute seaduste ning muu kinnisvara puudutava kohta, tehakse müügi- ja suhtlemiskoolitusi, isegi iganädalased koosolekud pole pelgalt info jagamiseks, vaid sisaldavad alati ka harivat komponenti. Samuti annab kinnisvaraäri võimaluse teenida täpselt nii palju, kui oma töösse panustad, ning olla ettevõtja, mitte “kellast kellani” palgatöötaja. Uus Maa on paljudele olnud hea hüppelaud oma äri alustamiseks, kuna maakleritöö annab neile oskuse ennast ning oma ideid müüa, võime võtta vastutust ja mõtteviisi, et kõik on võimalik. Paljude praeguste ja endiste töötajate jaoks on Uus Maa suurim väärtus aga seisnenud hoopiski töökaaslastes ning sõprades, kes korraldavad ühiseid üritusi nii tööl kui tööväliselt.

Kui tunned, et tahaksid end proovile panna, siis saada meil oma CV ning lühike põhjendus, miks peaksime soovima sinuga kohtuda. Kandideerimiseks on avatud töökuulutus nii CV Keskuse keskkonnas, mille leiabSIIT, kui ka meie oma kodulehel SIIN.

Compare Listings