Your search results

Uus Maa: ostja ootab “teistsugust väärtust”

Posted by UusMaaPluss on november 5, 2010
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo atesteeritud konsultant Siim Tarvis ütles, et Uue-Maailma ja Kassisaba piirkonnas paelub ostjaid korter, millel on “teistsugune” väärtus.

Konsultant tõi näiteks hiljuti läbi müüdud Eha 8a  ehk „Villa Eha“.  Ta selgitas: „Väga korrektselt  renoveeritud majas müüdi suuremaid ja turuhinnast kõrgema ruutmeetrihinnaga kortereid. Selliste eksklusiivsemate korterite järele on nõudlus.“

Tema sõnul võib väita, et inimesed on aru saanud Kassisaba/Uue-Maailma omapärast ja võlust, mis on kui kesklinnas asuv „Kadriorg“.

City24 andmetel müüakse 2-toalisi remonti vajavaid kortereid Uue-Maailma ja Kassisaba  piirkonnas keskmiselt hinnaga 15 000-19 000 krooni ruutmeeter, samas korralikke ja renoveeritud kortereid keskmiselt 19 000-23 000 krooni ruutmeeter.

Maa-ameti hinnastatistika näitab, et eelmisel aastal oli piirkonna keskmine hind 17 000 krooni ruutmeetri kohta. Sellel aastal samas  kõigest 14 500 krooni ruutmeeter.

Siinkohal selgitas Tarvis, mille poolest on see piirkond eriline ning pakub inimestele huvi.
“Uue-Maailma piirkond on ennast tõestanud kui homogeenne, suhteliselt ühtehoidev piirkond ja sealsetele inimestele meeldib koht, kus nad elavad,” selgitas konsultant.

Ta tõi näitena välja, et seal tegutseb Uue-Maailma selts, kes soovib enda kodupiirkonda arendada.

 

Compare Listings