Your search results

Uus Maa – väike perekond, kuhu oli rõõm kuuluda!

Posted by UusMaaPluss on jaanuar 6, 2013
| 0

Kui ma omale praktika kohta otsisin, kuulsin ma tuttavatelt häid soovitusi Uus Maa’st, seega otsustasin proovida ja oma sooviavalduse ära saata.  Läks õnneks ning saingi.

Minu praktika oli tavapärasest lühem ja kestis kahjuks vaid kuu aega. Ma kasutan sõna „kahjuks“ , kuna selle lühikese ajaga, suudavad Uus Maa’lased hakata tohutult palju tähendama Sulle. Mind pani hämmastama juba esimesel päeval nende suur ühtehoidvus, sõbralikkus ja hoolivus, ning ääretult soe vastuvõtt meeskonda. Kõik uued liikmed, olgu selleks siis pikaajaline töötaja või lühikese ajaga praktikant, võetakse vastu avasüli ja soojade sõnadega, ning kindlustatakse talle super praktikaelamus.

Mina teostasin oma praktika sekretäri juures, kuna läbisin BCS Koolituskeskuses kursuse „Tark E-Kontor. IKT fookusega infotöötaja-sekretär“. Sellega seoses tänaksingi südamest suurepärast sekretäri Lenne Põder’it  ning personalijuhti Mari Moora’t, kes tegid mulle selle kogemuse võimalikuks!

Selle praktika käigus omandatud uued teadmised ning oskused, mis ei käinud kohvi ja koopiate tegemistega absoluutselt kokku ( vihjan nende tunnuslausele, et „Uus Maas ei õpi kohvi ja koopiaid tegema!“ )  ning kõik uued tutvused ja kontaktid on tohutu väärtusega ning igavesed.

Uus Maa hoiab kõiki oma liikmeid, ning võimaluse korral üritab ka pakkuda töövõimalusi. Peab lihtsalt endal muidugi pealehakkamist ja soovi olema. Sain ka mina, küll lühiajaliselt, kuid siiski tänan, et nad minu oskusi ja teadmisi kasulikuks pidasid!

Super kogemus ning meeskond!!

Compare Listings