Your search results

Uus Maa naised osalesid SEB maijooksul

Posted by UusMaaPluss on detsember 5, 2010
| 0

Laupäeval, 21. mail toimus Tallinna Lauluväljakul Õrnema soo jooksuüritus SEB maijooks, millest võttis sel aastal osa rekordarv naisi. Seitsme kilomeetri pikkust distantsi oli tulnud läbima ligi 12000 spordiarmastajat. 

Toredal üritusel osales ka Uus Maa kinnisvarabüroo naiskond, mille koosseisu kuulusid Marina Hodus, Kristina Sõmerik, Triin Vaarmets, Maarja Vilumets, Kätlin Kuusalu, Margit Alloja ja Egle Rebane. Meie tubli raamatupidaja Egle oli sedapuhku ainus, kes läbis distantsi joostes. 

Ülejäänud kuus osavõtjat olid registeerinud ennast kõndijate ja kepikõndijatena. Neist kiiremad läbisid 7 kilomeetrise distantsi veidi üle tunni ajaga. Kristina Sõmeriku sõnul osales ta Maijooksul, kuna sai hea ja kasuliku ühendada: “olen üritanud osa võtta igal aastal, kuid peale esimest aastat on alati midagi just sellel ajal vahele tulnud. Sel aastal valisin kõndimise just seetõttu, et olen varem osalenud jooksmisel ja tõdesin, et kõndimine sobib mulle rohkem. Enda poolt toetasin heategevuslikku osa rinnavähi vastu, mida korraldas firma Avon. Tore on tõdeda, et Maijooks on järjest populaarsemaks muutunud ja osavõtjaid oli sel aastal rekordarv. Kuigi üritus on suunatud naistele, siis leidus väga palju meesterahvaid, kes võtsid ise osa ja toetasid-elasid kaasa ka raja kõrval. Silmailu andsid ka piirkonna väga ilusad õitsvad ja korrastatud aiad. Väga hea on ühendada meeldiv tegevus kasuliku tegevusega kas üksi, koos töökaaslaste ja/või sõpradega” 

Peale finišit ootas osalejaid mõnus kosutus külma supi näol ning sportliku pärastlõuna võis igati korda läinuks lugeda. Kindlasti osaleb Uus Maa ka edaspidi taolistel vahvatel üritustel.

Uus Maa väledaid jooksjaid võis näha ka 30. mail toimunud Rat Race’il, kus meie tubli maakler Margit Lipstuhl võitis naiste arvestuses I koha.

Compare Listings