Your search results

Uus Maa lööb klientide teenindamisel käed DnB Nord Pangaga

Posted by UusMaaPluss on märts 5, 2009
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo ja DnB NORD Pank alustavad 18. maist koostöökuud, mille raames pakub Uus Maa kõigile DnB NORD Panga klientidele hindamisteenust 25% tavahinnast soodsamalt. DnB NORD Pank pakub ühistele klientidele soodsatel tingimustel laenuvõimalusi – lisaks kodulaenule ka võimalust võtta kuni 50 000 krooni kodu sisustamiseks ainult 5% intressiga.
 
„Tänane turuseis on ostjatele soodne – valik heade pakkumiste vahel on suur ja müüjad on avatud läbirääkimistele. Väga suurt rolli mängib nii ostjale kui ka müüjale pank, sest paindlikud laenutingimused on täna määravaks, millisest pangast kodu ostmiseks laenu võetakse. Seetõttu ongi kinnisvarabüroo ja pank kaks lahutamatut koostööpartnerit ning mõlema usaldusväärsus ja pikaajalised kogemused on klientidele väga olulised tegurid. Hästi teenindatud ja rahulolev klient on meie jaoks ülim eesmärk,” lausus koostöökuu kohta Uus Maa Kinnisvarabüroo turundus- ja kommunikatsioonijuht Tiina Shein.    
        
„Klient, kes soovib täna kodu osta, teeb oma ostuotsuse varasemast oluliselt läbimõeldumalt ning üha enam saab nii kinnisvara kui ka laenu puhul määravaks soodne hind. Lisaks kodulaenule, pakume kliendile võimalust võtta pangast soovi korral kuni 50 000 krooni lisaraha mööbli ostuks ja seda tavapärasest mitmeid kordi soodsamatel tingimustel,” sõnas DnB NORD Panga erakliendi müügijuht Catlin Vatsel.
 
Hindamisteenus on kodu ostmisel hädavajalik, seega pakub Uus Maa Kinnisvarabüroo koostöökuu jooksul kõigile DnB NORD Panga klientidele hindamisteenust Tallinna, Tartu, Rakvere, Pärnu, Kuressaare ja Viljandi esindusbüroodes tavahinnast 25% soodsamalt ning DnB NORD Panga kliente teenindatakse eelisjärjekorras.

Ühte Põhjamaade suuremasse pangandusgruppi kuuluv DnB NORD Pank tegutseb lisaks Eestile ka Soomes, Taanis, Poolas, Lätis ja Leedus. DnB NORD grupil on 170 esindust ja 735 000 klienti. Grupi emapankadeks on Norra ja Põhja-Saksamaa suurimad pangad DnB NOR ja NORD/LB. Eesti turul tegutseb pank 2006. aasta kevadest ja pakub tänaseks kõiki peamisi finantsteenuseid nii era- kui äriklientidele.

Pressiteade
13. mai 2009

Compare Listings