Your search results

Uus Maa klientidele pakub Nordea Pank juunikuus soodsaid eluasemelaenu tingimusi

Posted by UusMaaPluss on mai 6, 2008
| 0

Uus Maa Kinnisvaragrupp ja Nordea Pank korraldavad juunis koostöökuu, mille vältel pakutakse hindamisteenust 10% soodsamalt, tuuakse parimad kinnisvarapakkumised pangakontoritesse ja pakutakse kodu soetajatele eluasemelaenu soodsa lõppintressiga.

„Pank ja kinnisvarabüroo on kaks lahutamatut koostööpartnerit ning mõlema usaldusväärsus ja pikaajalised kogemused on klientidele väga olulised tegurid,” lausus koostöökuu kohta Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht Tiina Shein.

“Koostöökuu raames saavad kliendid võimaluse painutada kodulaenutingimused enda kasuks – Nordea Pank pakub Uus Maa klientidele Nordea EUR Prime baasil soodsat lõppintressi – 5%,” selgitas koostöökuu pakkumist Nordea Panga koostööpartnerite osakonna juhataja Tiiu Sahtel.

Koostöökuu jooksul toimuvad ka mitmel uuel arendusprojektil kliendipäevad, nagu näiteks Tallinnas Merivälja ja Magasini korterelamus ning Kuressaares Tolli korterelamus.
Muuhulgas pakubUus Maa hindamisteenust Tallinna, Tartu, Rakvere, Pärnu, Kuressaare ja Viljandi Uus Maa esindustes tavahinnast 10% soodsamalt ning Nordea Panga kliente teenindatakse eelisjärjekorras. Nordea Panga kontorites Tallinnas, Tartus, Viljandis, Rakveres, Kuressaares ja Pärnus leiavad kliendid alati parimad Uus Maa kinnisvarapakkumised ning saadaval on ka värskeEesti kinnisvaraturu trendide ülevaade.

Täpset infot koostöökuu kohta leiab www.uusmaa.ee/koostookuu

Compare Listings