Your search results

Uus Maa Kinnisvaragrupil uus koduleht

Posted by UusMaaPluss on juuni 6, 2008
| 0

Uus Maa Kinnisvaragrupp annab teada, et ettevõttel on valminud täiesti uus koduleht. Koduleht asub endiselt aadressil www.uusmaa.ee, on senisest kliendisõbralikum, informatiivsem ja innovaatilisem.

„Iga korralik ja suur ettevõte peab kodulehte iga paari-kolme aasta tagant värskendama, meie vana koduleht oli vähemalt kolmeaastane ja vajas väljavahetamist. Seega oli õige aeg astuda suur samm ja teha täiesti uuel infosüsteemil põhinev koduleht koos oma maaklerikeskkonnaga,” sõnas Uus Maa turundusjuht Tiina Shein.

Uue kodulehe ja maaklerikeskkonna ettevalmistus ja töö käis üle aasta ja ettevõte on uue lahendusega väga rahul. Uuel kodulehel on põhifookuses lihtsus ja loogilisus, kuna kõige tähtsam on ettevõtte jaoks, et klient, kes kodulehte külastab, saab sealt lihtsa vaevaga vajaliku info kätte ja ei peaks tegema liigseid klikke, et jõuda infoni.

„Kõik informatsioon, mis kodulehel on, on sisuliselt esilehel, see teeb kliendi elu väga lihtsaks, kuna rahulolev klient on meie jaoks kõige tähtsam,” lisas Tiina Shein .

Uuel kodulehel on palju uusi eeliseid ja tugevusi, mida varem polnud võimalik luua, nagu näiteks blogi, mis on lugejate poolt väga soojalt vastu võetud. Teine suur eelis on see, et uuel kodulehel on eksklusiivseid kinnisvarapakkumisi, mida ei leia ühestki kinnisvaraportaalist ning kolmandaks on meie uus otsingusüsteem väga detailne ja kliendisõbralik. Samuti on kõigil Uus Maa Kinnisvarabüroo pakkumistel oma ID-koodid, mille abil saab kiiresti ajalehes reklaamitud objektini jõuda ja sellega lähemalt tutvuda.

Compare Listings