Your search results

Uus Maa Kinnisvarabüroo ja Hansapank ühendavad märtsikuus jõud

Posted by UusMaaPluss on juuni 3, 2008
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo ja Hansapank korraldavad märtsis koostöökuu, mille vältel tuuakse parimad kinnisvarapakkumised pangakontoritesse, tehakse kliendipäevi ning pakutakse spetsiaalseid laenutooteid uutele kodulaenuvõtjatele.

“Pank ja kinnisvarabüroo on kaks lahutamatut koostööpartnerit. Oleme Hansapangaga teinud edukat koostööd pikki aastaid ja näeme, et nende usaldusväärsus ning pikaajalised kogemused on nii meie klientidele kui ka maakleritele väga olulised tegurid,” lausus koostöökuu kohta Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht Tiina Shein.

“Soovitame kõigil Uus Maa klientidel märtsikuus Hansapanga kontorist läbi astuda, kuna pakume senisest kiiremat teenindust ja spetsiaalseid laenutooteid uutele koduostjatele,” sõnas Hansapanga laenuhaldur Irina Rõzenkova.

Koostöö raames on kõigil uue kodu ostuhuvilistel võimalik külastada terve märtsikuu mitmete uute arendusobjektide kliendipäevi üle Eesti erinevates linnades, kus on peale maakleri kohal ka Hansapanga esindaja. Hansapanga suurematest kontoritest üle Eesti leiavad kliendid alati parimad Uus Maa kinnisvarapakkumised ning üle-eestilise Uus Maa kinnisvaralehe.
Ühised kliendipäevad toimuvad: korterelamutes Tallinnas Kopli 18 ja Rohu 23/25, Keilas Piiri 3c, Maardus Orumetsa 5 ning Kuressaares Körberi 2 ja Tolli 12.

Compare Listings