Your search results

Uus Maa Kinnisvarabüroos alustas tööd üüriosakond

Posted by UusMaaPluss on oktoober 8, 2007
| 0

Uus Maa Kinnisvarabürool on hea meel teada anda, et esimesena suurtest kinnisvarabüroodest loodi Uus Maas käesoleva aasta juulis eraldi üüriosakond.

Üüriturg areneb kiiresti tõusujoones ning klientide ja pakkumiste hulk on märkimisväärselt suurenenud, mistõttu on põhjust ka rõõmustada, et töö hulk on kordades kasvanud. Eestis pole ühelgi teisel kinnisvarabürool spetsiaalset üüriosakonda, kuid väljaspool Eestit on see suurtes kinnisvarabüroodes väga elementaarne ja vajalik osakond. Klientide parema teeninduse eesmärgil ja professionaalsuse ning usaldusväärsuse tagamiseks loodigi Uus Maas eraldiseisev üüriosakond, mis koosneb täna 5 üürimaaklerist, kes tegelevad Tallinna ja selle lähiümbruse klientide ja pakkumistega. Tegeldakse nii pikaajaliste kui ka lühiajaliste üürisoovidega ja pakkumistega.
Üüriosakonna juhataja on Uus Maa pikaajaline ja hästi tuntud üürimaakler Kristina Sõmerik ning osakond asub Tallinnas Rävala pst 6 Uus Maa Kinnisvarabüroos.

Uus Maa Kinnisvaragrupp on suurim ja tuntuim kinnisvarabüroo Eestis, omades harukontoreid Tallinnas, Tartus, Rakveres, Pärnus, Viljandis, Kuressaares, Paides, Jõgeval, Jõhvis, Haapsalus, Narvas ja pikaajalist koostööpartnerit Lätis ning tütarettevõtet Leedus. Ettevõte on aktiivselt sisenemas ka Bulgaaria turule. Uus Maa meeskonnas töötab ligi 180 inimest
Uus Maa Kinnisvaragrupi 2006. aasta auditeerimata käive oli 85 miljonit EEK ja auditeerimata kasum 20 miljonit EEK.

Compare Listings