Your search results

Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas Uus Sakala kaubandus-, toitlustus- ja büroopindade välja üürimist

Posted by UusMaaPluss on juuli 9, 2007
| 0

Kinnisvarabüroo Uus Maa alustas rajatavasse AS Uus Sakala poolt arendatava kultuuri- ja vabaajakeskuse kaubandus-, toitlustus- ja büroopindade välja üürimist, keskus valmib 2009. aastal.

Uus Sakala keskuse kaubandus- ja büroopindade üüritehinguid vahendava Uus Maa Kinnisvarakonsultantide OÜ atesteeritud konsultant Marko Kivirand kinnitas, et juba ligi pooltel pindadel on tõsised huvilised olemas. Arendaja kaudu on suur hulk huvilisi meid üles leidnud veel enne, kui lepingute sõlmimiseks lõplikult valmis olime, nentis Kivirand, kelle hinnangul on suure huvi peamisteks põhjusteks suurepärane asukoht ning uue keskuse unikaalne kontseptsioon.

AS Uus Sakala rajab Tallinna linnasüdamesse endise Sakala keskuse asemele enam kui 30 000 m2 kogupinnaga kultuuri- ja vabaajakeskuse, mille tuumiku moodustavad 1800-kohaline teatri-, konverentsi- ja kontserdisaal, kinokompleks, tantsustuudio, Eesti üks suuremaid raamatuärisid, büroo- ja kaubanduspinnad.

Lisaks sellele on keskuses rohkelt eritüübilist toitlustuspinda kohvikutest kuni teatriväljakule vaadet nautiva esindusrestoranini. Kaubanduspindade kontseptuaalne plaan näeb ette peamiselt monobrändi-põhiseid vabaaja sisustamisele suunatud kauplusi.

Keskuse alla on planeeritud soojustatud parkla, kus parkimiskohti jagub ca 250 autole. Büroopinda on keskuses kokku ca 2300 m2.

Keskuse arendaja on AS Uus Sakala ning keskust ehitab AS Merko Ehitus ja Skanska EMV Aktsiaselts.

Projektiga saab lähemalt tutvuda www.sakala.ee

Compare Listings