Your search results

Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas koostöös NCC-ga Tammepõllu tee 23 korterite eelmüüki

Posted by UusMaaPluss on veebruar 11, 2011
| 0

Tammeõue elurajoon asub mereäärses Viimsis keset loodusrahu ning ilusat ümbrust. Asum koosneb kuuest 3-korruseliselt ja kuuest 4-korruselisest elamust. Erinevate lahendustega ning kaasaegse planeeringuga korterid sobivad ideaalselt nii paaridele, lastega peredele kui ka üksi rahulikku ja turvalist keskkonda hindavatele inimestele. Kaunis mererand on vaid 500 m ning vajalikud teenused kõik jalutuskäigu kaugusel.

Majad on grupeeritud ümber autovabade siseõuealade, kus paiknevad kõigile elanikele mõnusad äraolemiskohad ning turvalised mänguväljakud. Ajakirja Diivan hinnangul on Tammeõue sisehoovid tunnistatud uusasumite parimaks lahenduseks.

Tammeõue kodukandi välispiiri äärestavad puud ja hekid, mis loovad koduse ja looduslähedase elukeskkonna. Tammeõue majade fassaadid on kaetud neutraalset tooni puiduga. Tänu spetsiaalsele õlitöötlusele säilitab puit oma kauni väljanägemise ka karmis põhjamaa kliimas. Tammeõue majad said 2007. aasta Eesti parima puitehitise konkursil eripreemia fassaadidel kasutatud voodrilaua lahenduse eest.

Täna on ehituseks ettevalmistatud viimase kahe kolmekordse korterelamu platsid aadressidel Tammepõllu tee 23 ja 25. Nende püstitamisega saab Tammeõuest lõplikult valminud tervik.

Tutvustame uusi kortereid Viimsis aadressil Tammepõllu tee 23, kuhu on planeeritud avarad valgusküllased 1- kuni 3-toalised korterid. Tammeõue kliendipäevad toimuvad Viimsi Keskuses 2. ja 9. detsembril kell 16-19!

Põhjalikuma info leiad meie kodulehelt www.uusmaa.ee/tammeoue.

Compare Listings