Your search results

Uus Maa käis abis lumekoristusel

Posted by UusMaaPluss on oktoober 3, 2010
| 0

Neljapäeval, 4.märtsil võttis Uus Maa tore meeskond eesotsas minuga osa väga meeldivast ja abistavast ettevõtmisest, mille raames koristasime Tallinna kesklinnas Mardi lasteaia õuelt hunnikute viisi lund. 

Lumekoristustalgute korraldamisel ja abivajajate valimisel aitas kaasa Tallinna Kesklinna linnaosa vanem Aini Härm ja esimeseks sihtkohaks valiti Mardi lasteaia territoorium, et aidata põngerjatel läbi lumemassi jälle mänguväljakuteni jõuda. Lund on sadanud nii palju, et enam ei saanudki aru, kui palju seda tegelikult juba on, enne kui läksime Mardi lasteaiale appi.

Olin juba pikemat aega mõelnud kodanikualgatusele ja plaaninud minna koristama Tallinna tänavaid, kuna hästi kurb on vaadata näiteks lapsevankritega emasid, kes üritavad jalakäijaterajal hakkama saada.

Lund oli tõsiselt palju ja umbes 25 inimest tegid natukene üle tunni tööd ning tulemuseks oligi puhas mänguplats ja õige mitu lumekuhja, millest lapsed saavad hiljem lumelinna ja kujusid meisterdada.

On väga armas, kui inimesed ja ettevõtted võtavad initsiatiivi enda kätte ja lähevad üksteisele rasketes olukordades appi. See näitab hoolivust ja muudab meie ühiskonda sotsiaalselt vastutustundlikumaks. Kui kõik kodanikud annaksid tänases lumerohkes talves oma panuse lumekoristusele, oleks meil kõigil lihtsam liigelda ja südames palju parem tunne.

Suur au lasteaiakasvatajatele, kes suudavad neid armsaid väikseid mudilasi kantseldada päevast päeva. Meie piirdusime ainult lumekoristamisega.

Toredaid lumekoristustalguid varustas riistvaraga Fiskars ning lihasjõudu lisasid Uus Maa kõrval ka Hill & Knowltoni lumekorraldajad. Pärast lumetõrjet annetati talgutel kasutatud 30 Fiskarsi uut labidat linnale, et need ka edaspidi aktiivset rakendust leiaksid.

Compare Listings