Your search results

Uus Maa ja Nordea Pank pakuvad koos häid tingimusi kodu ostmiseks

Posted by UusMaaPluss on jaanuar 7, 2009
| 0

Juulist algab kahe ettevõtte koostöökuu, mille raames pakub Uus Maa Kinnisvarabüroo kõigile Nordea Panga klientidele hindamisteenust 30% tavahinnast soodsamalt. Nordea Pank pakub ühistele klientidele soodsatel tingimustel laenuvõimalusi – lisaks soodsale marginaalile on kodulaenu lepingutasu 1000 krooni.

„Pank ja kinnisvarabüroo on lahutamatud koostööpartnerid ning nende usaldusväärsus ja pikaajalised kogemused on klientidele väga olulised tegurid,” lausus koostöökuu kohta Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht Tiina Shein.

Nordea Panga kinnisvara partnersuhete projektijuht Merilin Ader märkis, et euribori jätkuvalt madal tase hoiab ka eluasemelaenude lõppintressimäärad soodsad. „Nordea Pank pakub ka väga head laenumarginaali, et toetada oma kliente kodu soetamisel ka keerulises majandussituatsioonis,“ lisas ta.

Hindamisteenus on vajalik igale kodu ostvale kliendile ja seetõttu pakub Uus Maa Kinnisvarabüroo koostöökuu jooksul kõigile Nordea Panga klientidele hindamisteenust Tallinna, Tartu, Rakvere, Pärnu, Kuressaare, Jõhvi ja Viljandi esindusbüroodes tavahinnast 30% soodsamalt.

Uus Maa Kinnisvarabüroo on olnud Eesti kinnisvaraturu turuliider vahendus- ja hindamisteenuste osas viimased kümmekond aastat ning omab esinduskontoreid kõigis Eesti suuremates linnades. Uus Maa sidusteenuste hulka kuuluvad peale kinnisvara vahendusteenuse ka kinnisvara hindamine, kolimisteenus, energiamärgise väljastamine ning Uus Maa Invest ostab klientidelt soodsa hinnaga kinnisvara.

Nordea on varade mahult Euroopa viie esimese panga hulgas, kellel on umbes 10 miljonit klienti, ligi 1400 harukontorit ja 5,1 miljoni e-kliendiga juhtiv positsioon internetipanganduses. Maailma kolm suurimat reitinguagentuuri on Nordea Panka hinnanud kõrgeimate krediidireitingutega Balti regioonis tegutsevate pankade seas. Tunnustatud majandusajakiri Global Finance hindas Nordea Panga maailmas 25 usaldusväärsema panga hulka.

Compare Listings