Your search results

Uus Maa ja Nordea klientidele toob algav aasta mitmeid hüvesid

Posted by UusMaaPluss on mai 1, 2010
| 0

PRESSITEADE
05.01.2010

Uus Maa Kinnisvarabüroo ja Nordea pank teevad jaanuaris ning veebruaris tihedat koostööd, pakkudes ühistele klientidele tavahinnakirjast 15% soodsamalt kolimisteenust ja kinnisvara hindamist.

Kinnisvara hindamine on vajalik igale kodu ostvale kliendile, seetõttu pakub Uus Maa Kinnisvarabüroo kõigis oma esindustes Nordea kliendile hindamisteenust kuni 15% tavahinnakirjast soodsamalt. Uus Maa Kolimisteenused toetab aga Nordea panga kliente nende vara kolimisel, pakkudes kolimisteenust 15% soodsamalt.

„Pank ja kinnisvarabüroo on lahutamatud koostööpartnerid ning nende usaldusväärsus ja pikaajalised kogemused on klientidele väga olulised tegurid,“ lausus koostöökuu kohta Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht Tiina Shein.

„Nordea Pank soovib pakkuda oma klientidele lisaks väga headele laenutingimustele koostööpartnerite kaudu ka kvaliteetseid ja soodsaid lisateenuseid. Nordea ja Uus Maa on kindlad ja turvalised partnerid oma kodu soetamisel,“ ütles Nordea Panga jaepanga divisjoni juht Olavi Pakkonen.

Uus Maa Kinnisvarabüroo on olnud Eesti kinnisvaraturu liider vahendus- ja hindamisteenuste osas viimased kümmekond aastat ning omab esinduskontoreid kõigis Eesti suuremates linnades. Uus Maa sidusteenuste hulka kuuluvad peale kinnisvara vahendusteenuse ka kinnisvara hindamine, kolimisteenus, ehitus ja remont, energiamärgise väljastamine ning Uus Maa Invest ostab klientidelt soodsa hinnaga kinnisvara.

Nordea on Põhjamaade suurim pank, kellel on üle 10 miljoni kliendi, ligi 1400 harukontorit ja 5,3 miljoni e-kliendiga juhtiv positsioon internetipanganduses. Tunnustatud majandusajakiri Global Finance valis Nordea Panga maailma usaldusväärsemate pankade edetabeli etteotsa. Ainsana Eestis kuulub Nordea Pank maailma 25 turvalisema panga hulka.

Lisainfo:
Hanni Niidas
Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusspetsialist
e-mail: hanni.niidas@uusmaa.ee
Telefon: 53435709

Compare Listings