Your search results

2-tunnisena planeeritud kliendipäev Kadrioru kortermajades kestis neli tundi

Posted by UusMaaPluss on aprill 12, 2010
| 0

Novembri lõpus toimus Uus Maas Kadriorus Vesivärava ja Köleri tänava ehitusjärgus kortermajade kliendipäev. Algselt Kahetunnisena planeeritud kliendipäev kestis neli tundi, sest huvilisi oli rohkem kui arvati.

„Kõige rohkem tunti huvi suurte perekorterite vastu ja enim küsiti 100 ruutmeetriseid kortereid, sest need on populaarsed lastega perede seas. Nii mõnigi senine eramuomanik soovib laste kooliealiseks sirgudes kolida kesklinnale lähemale ja sageli on eelistuseks just Kadriorg ja väiksem korterelamu,“ ütles Delfile Uus Maa Kinnisvarabüroo konsultant Margit Sild.

Tänaseks on broneerimis- ja võlaõiguslikke lepinguid tehtud 12, asjaõiguslepingud toimuvad alates järgmise aasta esimesest kvartalist.

Kliendipäeva käigus broneeriti neli korterit. Lisaks neile on antud arendusprojektis müüdud või broneeritud 8 korterit. See tähendab, et enne majade valmimist on omanikud leidnud pea pooled kortereist, sest kõik broneerijad pidid maksma ka käsiraha.

Kadriorus asuvad puitmajad renoveeritakse kompleksselt, kusjuures rõhku pööratakse küttekulude vähendamisele – kahe maja katustele paigaldatakse päikesepatareid, lisaks tavapärasemad soojuskulusid kokkuhoidvad seadmed ja ehitusmaterjalid.

Mõlema tsaariaegse puitmaja alla rajatakse garaaž.
Kodulehelt täpsem info: www.uusmaa.ee/kadriorukorterid

Compare Listings