Your search results

Uus Maa alustas kinnisvara müüki Tais

Posted by UusMaaPluss on september 2, 2008
| 0

Luksuslik kinnisvara Phuketi saarel Mövenpick Residence Karon Beach

Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas käesoleva aasta veebruarikuus eksklusiivsete ja luksuslike korterite müüki Phuketi saarel, Tai Kuningriigis. Eksklusiivset koostööd tehakse Mövenpicki ketti kuuluva 5 tärni hotellikompleksiga Mövenpick Residence Karon Beach Phuket, mille mere frondil on välja ehitatud luksuslikud korterid.

Phuketi saar, kus asub Karon Beach, on maailmas tuntud eelkõige oma imekauni looduse tõttu, mistõttu seda peetakse maailma üheks kaunimaks kuurordiks ning seega ka idülliliseks kohaks, kuhu rajada oma puhkusekodu.

Mövenpick Residence Karon Beach´i kortereid iseloomustab eelkõige avatud eluruumi kontseptsioon ning õhuline ja kaasaaegne disain. Kõik korterid on erakordselt avarad ning ruumikad ja koosnevad avatud elu- ja söögitoast, 2-magamistoast ning seal on 2 vannituba. Loomulikult kroonivad iga eluruumi võrratud vaated türkiissinisele Andamani merele.

“Kuna need luksuslikud korterid asuvad maailmakuulsa Mövenpicki hotellikompleksi alal, siis igale korteriomanikule ja tema külalistele laienevad selle ala luksuslikud lisahüved alates basseinidest ja spordiklubidest kuni ööpäevaringse toateeninduseni,” lausus Mika Sucksdorff, Uus Maa Kinnisvarabüroo tegevjuht. “Projekti teeb veel eriti huvitavaks ja atraktiivseks asjaolu, et korterit on omaniku soovil võimalik ka kerge vaevaga välja üürida ajal, kui ta ise seda ei kasuta. Selle eest kannab hoolt loomulikult Mövenpick Residence, kes pakub 3 esimest aastat garanteeritud tootlust 6% korteri ostuhinna suhtes,” lisas Mika Sucksdorff.

Uus Maa nõukogu esimehe Jaanus Lauguse sõnul on Taimaal Phuketis arendustegevus kestnud väga lühikest aega ning on alles suhteliselt algusjärgus, kuid samas ennustab ta sealsetele projektidele märkimisväärset hinnatõusu potentsiaali. Lauguse teada on tähelepanuvääriv fakt ka see, et Phuketis on välismaalastele kinnisvaraostu võimaldatud vaid viimased 5 aastat, seda küll hoonestusõiguselaadse üürilepinguga, kuni 90 aastaks.

Uus Maa Kinnisvarabüroo on Mövenpick Residence Karon Beach Phuket ametlik esindaja kõikides Balti riikides ning Bulgaarias.
Lisainfo saamiseks palun pöörduda Uus Maa Kinnisvarabüroo tegevjuhi Mika Sucksdorffi poole e-maili aadressil mika@uusmaa.ee või välismaa kinnisvara projektijuhi Marge Ambose poole e-maili aadressil marge.ambos@uusmaa.ee või telefonil 53 416 900.

Compare Listings