Your search results

Tornimäel pakkumishinnad kuni 125 000 kr/m2

Posted by UusMaaPluss on detsember 8, 2006
| 0

Tallinna kallite ja eksklusiivsete korterite pakkumine on märgatavalt suurenenud. Kui aasta alguses oli järelturul üle 10 mln krooni maksvaid kortereid City24 portaali andmebaasis kümme, siis praegu on juba neid ligi 20.

Kallemaid kortereid on eelkõige võimalik soetada kesklinna, vanalinna ja Piritale. Tallinna kalleim korter asub Ahtri tn 6a viimasel korrusel ning maksab 18 miljonit krooni, ruutmeetri hinnaga ca 92 300 krooni. Disainviimistlusega ja kõrgete lagedega korterist avanevad avarad vaated Tallinna lahele ja Vanalinnale. Ka Pirital asuvad Merivälja tee 5 ja Pirita tee 26f korterid on müügis väga kallite hindadega. Uus Maa Kinnisvarabüroo poolt müüdav Pirita tee 26f korterelamus paiknev ca 166 m2 korter on hetkel linnaosa kalleim hinnaga 14,6 miljonit krooni. Tegemist on avara planeeringuga 4-toalise korteriga, mille akendest avanevad vaated Tallinna lahele.

Kalleimad ruutmeetri hinnad on Tornimäe kaksiktorni ja Vanalinna korteritel. Pinnaühiku maksumused küündivad 100 000 kroonini ning isegi üle selle.

Kõige odavamad korterid City24 põhjal on Tallinnas, aga kordades odavamad ning ka kõigi mugavuste ja vaadete poolest ka tagasihoidlikumad. Odavaimad korterid paiknevad Põhja-Tallinnas Ketraja ja Tulema tänavatel. Tegemist on 10 m2 kapitaalremonti vajavate tuba-korteritega, mille hind on 160 000 krooni. Korterites puuduvad kaasajanõuetele vastavad sanitaarruumid, tualett paikneb koridoris. Uus Maa poolt müüdav odavaim korter asub Elektroni tänaval. Tegemist on 1-toalise kapitaalremonti vajava korteriga, mille hind on 560 000 krooni.

Tiina Shein
Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht

Compare Listings